епа да се искажат во темата -мојот дневник а не во СДКами нека се искажат луѓето..
иначе ти арна си
Сега ќе одам да мо*кам , па ќе пушам цигара (е ова ти е одговор у нивен стил)
епа да се искажат во темата -мојот дневник а не во СДКами нека се искажат луѓето..
иначе ти арна си
Ако те праќаат на презентациими треба помош,сдп дали некој познава некој од цептер во македонија или има некакво искуство со нив?се работи за работа таму па малку да се интересирам?може и во порака одговор-итно ми е
ми треба помош,сдп дали некој познава некој од цептер во македонија или има некакво искуство со нив?се работи за работа таму па малку да се интересирам?може и во порака одговор-итно ми е
нека се распраша ,нека ги види условите кои се ... може ќе се погоди....никогаш не се знае ....Ако те праќаат на презентации
или со каталогот да нудиш производи не ти препорачувам...мислам дека нема некои пари таму..
барем така мислам, инаку сум немала работа со цептер
направи си после едно електронско издание , да прочитаме нешто ,
или сподели дел тука со нас
абе тука си во правоJaMi не знам кај си го пишувала мислењево за да те цитирам, па те тагирав. Зошто да прави Змајче електронско издание, кога може да заработи со продавање на примерок плус? Плати, па клати. И јас да сум писател, не би правел електронско издание, иако некој ќе ја купи, ќе ја скенира и ќе ја постави.