Лоба на Давор И даа многу добра меморија имашАко добро се сеќавам Лоба на Давор ја играше песнава на џаив
Лоба на Давор И даа многу добра меморија имашАко добро се сеќавам Лоба на Давор ја играше песнава на џаив
хаха па се сеќавам зашто ја гледав тогаш.Лоба на Давор И даа многу добра меморија имаш
Барса во финале, абе ајде. Па и се смееја како Баерн не е слаб, ама Барса е Барса. Се виде која е БарсаТренингов на Баерн ептен лабав бе : )))
Мислиш дека тоа е некој голема причина да се седи дома на тој празник? па со оглед на тоа што се измодернизира времево со технологијава може и на фб таквите да си прават излет а скарата преку сликазборам за помладите но јас лично ќе ти кажам за мене бидејќи јас реков дека ќе седам дома па мислам дека мене ми се обарти со половина од твојот пост дека не е поради таа причина ..бидејќи тој празник спаѓа во последната недела од велигденските пости а јас како што си ги постам сите недели би било глупо заради 1-ви мај да си го прекинам постот ..Не знаем како можете дома да седите. Иако не работим, треба да се одбележи днот. Не можем да ги сватим луѓето што се толку зависни од технологијата. Па нема да биде крај на светов ако еден дн не се логираат на фб, форум или било што др.
Инако ја ќе идем у Брезно (тетовско планинско село) у викендица кј еден другар. Планирамо да седимо 3 дена, големо друштво смо - 20, а може и појче. Ќе бида тиа 3 долги непроспиени дена...
Girl, ако сакат некој да дреми на фб, не мора да седи дома. Секој втор има ајфон, таблет, лаптоп и остали хај-тек справи што може и на некоја ливада да дремиш на фб и пишуваш статуси со 3г нет. Продолжи си со постот и не се замарај.Мислиш дека тоа е некој голема причина да се седи дома на тој празник? па со оглед на тоа што се измодернизира времево со технологијава може и на фб таквите да си прават излет а скарата преку сликазборам за помладите но јас лично ќе ти кажам за мене бидејќи јас реков дека ќе седам дома па мислам дека мене ми се обарти со половина од твојот пост дека не е поради таа причина ..бидејќи тој празник спаѓа во последната недела од велигденските пости а јас како што си ги постам сите недели би било глупо заради 1-ви мај да си го прекинам постот ..
Извини, мој лош заклучок...Мислиш дека тоа е некој голема причина да се седи дома на тој празник? па со оглед на тоа што се измодернизира времево со технологијава може и на фб таквите да си прават излет а скарата преку сликазборам за помладите но јас лично ќе ти кажам за мене бидејќи јас реков дека ќе седам дома па мислам дека мене ми се обарти со половина од твојот пост дека не е поради таа причина ..бидејќи тој празник спаѓа во последната недела од велигденските пости а јас како што си ги постам сите недели би било глупо заради 1-ви мај да си го прекинам постот ..