Чет муабети (ти реков-ми рече)

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
хаха па се сеќавам зашто ја гледав тогаш. :zelen
Кога сме кај Лоба мачево исто како неа игра
dancing-cat-smiley-emoticon.gif
уште фустанче со реси му фали :giggle нее не ја навредив само кога го видов мачево на неа ме потсети ;)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
После ова уште Меси да доживее мозочен удар и би бил уште позадоволен. Ми скурчи да слушам колку Меси бил најдобар.

• Ми се допаѓа
Реакции: steppenwolf

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Не знаем како можете дома да седите. Иако не работим, треба да се одбележи днот. Не можем да ги сватим луѓето што се толку зависни од технологијата. Па нема да биде крај на светов ако еден дн не се логираат на фб, форум или било што др.

Инако ја ќе идем у Брезно (тетовско планинско село) у викендица кј еден другар. Планирамо да седимо 3 дена, големо друштво смо - 20, а може и појче. Ќе бида тиа 3 долги непроспиени дена... :)
Мислиш дека тоа е некој голема причина да се седи дома на тој празник? па со оглед на тоа што се измодернизира времево со технологијава може и на фб таквите да си прават излет а скарата преку слика:zelenзборам за помладите:) но јас лично ќе ти кажам за мене бидејќи јас реков дека ќе седам дома па мислам дека мене ми се обарти со половина од твојот пост дека не е поради таа причина ..бидејќи тој празник спаѓа во последната недела од велигденските пости а јас како што си ги постам сите недели би било глупо заради 1-ви мај да си го прекинам постот ..

• Ми се допаѓа
Реакции: warr

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Мислиш дека тоа е некој голема причина да се седи дома на тој празник? па со оглед на тоа што се измодернизира времево со технологијава може и на фб таквите да си прават излет а скарата преку слика:zelenзборам за помладите:) но јас лично ќе ти кажам за мене бидејќи јас реков дека ќе седам дома па мислам дека мене ми се обарти со половина од твојот пост дека не е поради таа причина ..бидејќи тој празник спаѓа во последната недела од велигденските пости а јас како што си ги постам сите недели би било глупо заради 1-ви мај да си го прекинам постот ..
Girl, ако сакат некој да дреми на фб, не мора да седи дома. Секој втор има ајфон, таблет, лаптоп и остали хај-тек справи што може и на некоја ливада да дремиш на фб и пишуваш статуси со 3г нет. Продолжи си со постот и не се замарај. :igra

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

warr

Староседелец
17 февруари 2012
187
214
643
Тетово
Извини, мој лош заклучок...

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Моментално читам... Собиранки.... (договарање тука)
Страна број 40 : ) ке се туширам па ке дочитам још некоју па на работу ке продужу : )))