До ск се шмекасмо : )Јеби комшифку.
Договарамо спој у едну кафанче у Сфети Николе, мноо било добра
Она ке си даа гориво а ја сметку , љубаф ке биде обострана, мора овуј пролет да расцути добар секс
До ск се шмекасмо : )Јеби комшифку.
а кафанче има француски лежај или само на јадење ќе си останетеДо ск се шмекасмо : )
Договарамо спој у едну кафанче у Сфети Николе, мноо било добра
Она ке си даа гориво а ја сметку , љубаф ке биде обострана, мора овуј пролет да расцути добар секс
енглески има, како у Бакингамску палатуа кафанче има француски лежај или само на јадење ќе си останете
Пиши „Среќен роденден и се` најубаво. Замисли дека сум ти пишала уште нешто што би имало иста поента само што те поштедувам од читање.“дајте бе некое пораче за хепи брдеј,ич не ме бива да измислувам,а не сакам да е само среќен род и се најубаво
ке едемо па "по" дома ке си идемо, дома има куманофски тросет, ј***ш лежај од странстфо : )а кафанче има француски лежај или само на јадење ќе си останете
ами сооознаааам....Пиши „Среќен роденден и се` најубаво. Замисли дека сум ти пишала уште нешто што би имало иста поента само што те поштедувам од читање.“
Припази на алергија,се расцветува,немој да ти е од тоасдк уште да настинам ми фали
бреееееее...
Meне ми е од тојПрипази на алергија,се расцветува,немој да ти е од тоа
Ја користам наместо флексоназе некојси Тафен,и мене слабо ми делува некако,овие јоргованиве расцветале многу.Meне ми е од тој
лани ми реагираше флексоназе а овуј годину слабо, ставља по дуплу дозу и па кифам еј, нема могуќе
Сабајле ме фати прф пут овуј пролет, па ваљда и Kitty та : ) Ја и она смо иста крвна група : )