Хомосексуалност

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Затоа што ќе се измести границата и нема да се разграничува што ТРЕБА да се прави, а што НЕ ТРЕБА.
Границите секогаш биле и ќе бидат изместувани. Ако се секираш за тоа тогаш џабе се секираш.

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Границите секогаш биле и ќе бидат изместувани. Ако се секираш за тоа тогаш џабе се секираш.

Не се секирам ич, само како што таа си најдува аргументи кои што не ја засегаат така и јас. :svirka

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Затоа што ќе се измести границата и нема да се разграничува што ТРЕБА да се прави, а што НЕ ТРЕБА.

Се што створила природата - ТРЕБА.
ТИ не си попаметен и помоќен од неа.
Природата ги создала хомосексуалците, и во човечкиот, и во многу други видови.

Ти во суштина, не знаеш што е твојот проблем. Прво не биле природни, после законите му одговарале (а не ги ни знаеш), после што требало, а што не требало.
Бар од Библија извадоци да пишуваше, вака само напразно си покажуваш колкави ти се знаењата.

Не се секирам ич, само како што таа си најдува аргументи кои што не ја засегаат така и јас. :svirka
Кој е твојот аргумент?
Концизно, те молам.

Сеуште не сум сигурна кој ти е тој цврст и необорлив аргумент.

• Ми се допаѓа
Реакции: BlackTulip

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Се што створила природата - ТРЕБА.
ТИ не си попаметен и помоќен од неа.
Природата ги создала хомосексуалците, и во човечкиот, и во многу други видови.

Ти во суштина, не знаеш што е твојот проблем. Прво не биле природни, после законите му одговарале (а не ги ни знаеш), после што требало, а што не требало.
Бар од Библија извадоци да пишуваше, вака само напразно си покажуваш колкави ти се знаењата.

Кој е твојот аргумент?
Концизно, те молам.

Сеуште не сум сигурна кој ти е тој цврст и необорлив аргумент.

ТИ не знаеш за што се бориш и наткажуваш овде во "игра на зборови". Тоа можеби ги создала природата, но не се совршени односно не се такви како што треба да бидат!
Луѓето се создадени за да се размножуваат и да го продолжуваат човештвото, а не истополови да си општат љубов и сексуални односи, впрочем кој што сака може да си прави, негов избор негов живот. Но, не треба да бараат права, затоа што кој профит го имала од тоа државата? :)
-Со проектот кој повеќе има деца, т.е. над 3 деца ќе добиваат некој паричен надоместок, тогаш хомосексуалците ќе побараат и право на посвојување на деца? :)
После што ќе му истекне?

Мојот цврст и необорлив аргумент... штета што сеуште не заклучив дали си геј/лезбејка па да ти кажев: Ако татко ти и мајкати, биле со твојов памет сега немаше ти овде да ми кажуваш приказни.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Мирни! Се` што имате меѓу себе, решете го на профилни или приватни пораки.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
ТИ не знаеш за што се бориш и наткажуваш овде во "игра на зборови". Тоа можеби ги создала природата, но не се совршени односно не се такви како што треба да бидат!
Луѓето се создадени за да се размножуваат и да го продолжуваат човештвото, а не истополови да си општат љубов и сексуални односи, впрочем кој што сака може да си прави, негов избор негов живот. Но, не треба да бараат права, затоа што кој профит го имала од тоа државата? :)
-Со проектот кој повеќе има деца, т.е. над 3 деца ќе добиваат некој паричен надоместок, тогаш хомосексуалците ќе побараат и право на посвојување на деца? :)
После што ќе му истекне?

Мојот цврст и необорлив аргумент... штета што сеуште не заклучив дали си геј/лезбејка па да ти кажев: Ако татко ти и мајкати, биле со твојов памет сега немаше ти овде да ми кажуваш приказни.
Болд 1. Аха, значи ако од хомосексуални бракови има профит тогаш ќе биде супер? Ова е природно нели? Тоа што ти го болдирав не да ти е тапа прашање.

Болд2. Нејзините да го имале нејзиниот памет т.е. поконкретно размислувањето околу оваа тема, сеуште ќе биле стрејт и сеа китен ќе ти кажуваше уште подобри приказни.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena, TheKitten and Saladin

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Болд 1. Аха, значи ако од хомосексуални бракови има профит тогаш ќе биде супер? Ова е природно нели? Тоа што ти го болдирав не да ти е тапа прашање.

Болд2. Нејзините да го имале нејзиниот памет т.е. поконкретно размислувањето околу оваа тема, сеуште ќе биле стрејт и сеа китен ќе ти кажуваше уште подобри приказни.

1 Шо е нормално бе, да се пердашиш во задник, а притоа да нема никаков финален продукт, само задоволство?
-А притоа да бараат права како НОРМАЛНИТЕ семејства, па не може.

2:rofl

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
После што ќе му истекне?

Сите видови се создадени на таков начин што ќе имаат потомство и ќе го продолжат својот вид, но никој не е совршен, ни човекот.
Ни јас, ни ти не сме совршени.

Ти би имал деца за државата да има профит, би се женел за државата да има профит?

Не сум лезбејка ти одговорив. А аргумент сеуште не кажа.
Ако де, тролај си напразно. И тоа е за луѓе.