Ми смета кога парадираат, и се покажуваат како да е тоа нешто најнормално. Дури и го проповедаат, за и некои збунети бунтовни тинејџери , кои пробуваат се и сешто , слободно да не се плашат да си пробаат да се осигураат, може дури и да ви се допадне. Глупости....
Тоа е интимна работа, како што ни стрејт луѓето не би требало да се расфрлаат со информации за својот сексуален живот, така и геј луѓето не сакам да ги слушам за такви интимни нивни работи.
Мене не ми е природно, но не ги осудувам , зошто си имам некоја своја теорија зошто се такви какви што се , нека е грешна и најверојатно е грешна, ама само на тој начин мојот организам тоа го сварува.
Искрено , исповеди вакви може да има под многу теми. Исповед на еден алкохоличар, исповед на еден чокохоличар, исповед на една малтретирана жена, исповед на еден шофер на камион, исповед од еден електричар и слично. Трогателни содржини, кои сигурно ќе не допрат и ќе не као свеснат не ги осудувајте тие категории на луѓе и не им се потсмевајте зошто видите какви животни стории си имаат.
Ако сум сигурна дека тоа што го правам и начинот на кој што живеам е сосема исправен и нормален, тогаш сигурно нема да барам прифаќање од другите, аплаузи и овации.... Мое мислење
За деца посвојување не би ни да коментирам зошто тоа е крајно потресувачки за да се помисли на истото. Природата сите знаеме како ни налага, па ако сака медицината и нека не клонира по пет пати, и нека не вади од епрувети, оригиналот и првичниот закон за оплодување е секогаш вистинскиот и основниот.
Семејство = Мајка + Татко + Деца