Чет муабети (ти реков-ми рече)

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
о систерче, море како сум наместена за спиење туку ај, дремам пред компј како нетокму (facepalm)
ај уште 5 минута, а ти шо ми праиш. JaMi

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
о систерче, море како сум наместена за спиење туку ај, дремам пред компј како нетокму (facepalm)
ај уште 5 минута, а ти шо ми праиш. JaMi
епа ајде систер добра ноќ,
ја еве си правам обетки се занимавам :*

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ти си најубава и најбомба од сфи најјаки девојке или жене у Куманоо !!! (викам ву ја а прф пут гу глеам )
(верар осмех) А ти си прф непознат што ми кажуе овакфо нешто, браос за храброст и смелост, бш си искрен фраер : )

Ваааааааааааааааааааааааааааааааааааааа не ми се веруе какфу бомбу сам видеја и одма ву кажа у фацу дека стфарно не сам видеја поубаву у мој град, вааааааа колко убао сфе тој она га поднесе, и фраер ме кажа : P

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Ти си најубава и најбомба од сфи најјаки девојке или жене у Куманоо !!! (викам ву ја а прф пут гу глеам )
(верар осмех) А ти си прф непознат што ми кажуе овакфо нешто, браос за храброст и смелост, бш си искрен фраер : )

Ваааааааааааааааааааааааааааааааааааааа не ми се веруе какфу бомбу сам видеја и одма ву кажа у фацу дека стфарно не сам видеја поубаву у мој град, вааааааа колко убао сфе тој она га поднесе, и фраер ме кажа : P
опасно ги шмекаш брат :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
СДП:Знае ли некој да ми каже отприлика за колку време це симне филм од 2.45 GB ? За еден саат,најкасно два саата ќе успеам ли да симнам?
И колку време ќе ми треба за да симнам од 22.95 GB?
зависи од брзината на симнување :)