aaaaa даа се сеќавам кога имаше пишано во Сдк за тоаа малце по малце и ќе бидеш главен глумецхаха што да речам, достојна замена на Сашко Коцев. Штета што само сум статиста.
aaaaa даа се сеќавам кога имаше пишано во Сдк за тоаа малце по малце и ќе бидеш главен глумецхаха што да речам, достојна замена на Сашко Коцев. Штета што само сум статиста.
хаха ќе биде, прво да ме запишат на ФДУaaaaa даа се сеќавам кога имаше пишано во Сдк за тоаа малце по малце и ќе бидеш главен глумец
па ти на 10 факултети сакаш да се запишеш добро не сум била самахаха ќе биде, прво да ме запишат на ФДУ
хаха како што моите ми предлагаат професии и 10 се малкупа ти на 10 факултети сакаш да се запишеш добро не сум била сама
Кај мене е потешко зошто сама си ги предлагам и појма немам кај ќе се запишам,а не може на сите одеднашхаха како што моите ми предлагаат професии и 10 се малку
И јас се чекам, ама ова со ракометов може да ја оддолжи работата. :мрт пуштив ајде те чекаме Knife
You're the creator of your own destiny. Мене само ми предлагаат, ама ја ќе ја донесам конечната одлука.Кај мене е потешко зошто сама си ги предлагам и појма немам кај ќе се запишам,а не може на сите одеднаш
Да, но издржно мислење што не почнува со повраќаница.Да да, сосема си во право.
А имам право да дадам свое мислење за се во врска со форумов, исто толку колку што ти имаш право да ги одминуваш постовите кои сакаш да ги одминеш, Електра
Да, но издржно мислење што не почнува со повраќаница.