сега или одма?Rosana абе нашево кафе стана историско...ајде иди на топло чоколадо,одмаАко некој сака да ни се придруже,слободно.
![]()
иначе леле само да знајш како ми се пие
ајде идам шо можам побрзо
само се надевам дека ќе имаш и нешто благо со шо ќе ме почестиш 

Кај се мачам да ти правам топло чоколадо,ти угодувам,па и благо сакала?Увек незадоволна,ццц...ако сакаш благичко,земи си самасега или одма?иначе леле само да знајш како ми се пие
ајде идам шо можам побрзо
само се надевам дека ќе имаш и нешто благо со шо ќе ме почестиш
![]()
А донеси и една пица со феферончиња,ако не ти е тешко 
море ама и ти си бил гостопримливКај се мачам да ти правам топло чоколадо,ти угодувам,па и благо сакала?Увек незадоволна,ццц...ако сакаш благичко,земи си самаА донеси и една пица со феферончиња,ако не ти е тешко
![]()
ццц ич за мене значи нејќиш да се помачиш океy ко така сама ќе си купам благо и то ќе биди чоколадо милкааа ммм големо и то
ее ај шо да прам ќе ти донесам не една пица и две ако сакаш 
И да си купишморе ама и ти си бил гостопримливццц ич за мене значи нејќиш да се помачиш океy ко така сама ќе си купам благо и то ќе биди чоколадо милкааа ммм големо и то
ее ај шо да прам ќе ти донесам не една пица и две ако сакаш
![]()
А за пиците,една за мене една за тебе.Земи некое сокче успат,и некое интересно филмче 
ееее да бе се јасИ да си купишА за пиците,една за мене една за тебе.Земи некое сокче успат,и некое интересно филмче
![]()
јас ти сум гостинка ти треба да ме частиш ова она а не јас да си носам од дома и да го пренесвам до кај тебе
ај ќе земам две кока-коли таман за со пиците по едно шише да имаме и јас и ти оти една да ја делиме можи нема да ни стигни
ама за филм на тебе оставам 
додека ме замараш тука со твојто чоколадо,це истине топлото чоколадоееее да бе се јасјас ти сум гостинка ти треба да ме частиш ова она а не јас да си носам од дома и да го пренесвам до кај тебе
ај ќе земам две кока-коли таман за со пиците по едно шише да имаме и јас и ти оти една да ја делиме можи нема да ни стигни
ама за филм на тебе оставам
![]()
Ајде побрзај оти ќе останиш без топло чоколадо.А за филмот...ќе го гледаме пред вечерата,после или додека јадиме?додека ме замараш тука со твојто чоколадо,це истине топлото чоколадоАјде побрзај оти ќе останиш без топло чоколадо.А за филмот...ќе го гледаме пред вечерата,после или додека јадиме?
паа ако го гледаме дур јадиме нема ни филм да се види ни ништо глупо е така а дали пред вечера или после...јас сепак мислам после вечерата
ти како сакаш?Не,јас само си прашувам,да знам шо жанр да одберамхмммпаа ако го гледаме дур јадиме нема ни филм да се види ни ништо глупо е така а дали пред вечера или после...јас сепак мислам после вечерата
ти како сакаш?

ако ако прашај си ти не земат пари за тоНе,јас само си прашувам,да знам шо жанр да одберам![]()
иначе шо филм ќе гледаме не ми кажа?