сега или одма? иначе леле само да знајш како ми се пие ајде идам шо можам побрзо само се надевам дека ќе имаш и нешто благо со шо ќе ме почестишRosana абе нашево кафе стана историско...ајде иди на топло чоколадо,одма Ако некој сака да ни се придруже,слободно.
Кај се мачам да ти правам топло чоколадо,ти угодувам,па и благо сакала?Увек незадоволна,ццц...ако сакаш благичко,земи си сама А донеси и една пица со феферончиња,ако не ти е тешкосега или одма? иначе леле само да знајш како ми се пие ајде идам шо можам побрзо само се надевам дека ќе имаш и нешто благо со шо ќе ме почестиш
море ама и ти си бил гостопримлив ццц ич за мене значи нејќиш да се помачиш океy ко така сама ќе си купам благо и то ќе биди чоколадо милкааа ммм големо и то ее ај шо да прам ќе ти донесам не една пица и две ако сакашКај се мачам да ти правам топло чоколадо,ти угодувам,па и благо сакала?Увек незадоволна,ццц...ако сакаш благичко,земи си сама А донеси и една пица со феферончиња,ако не ти е тешко
И да си купиш А за пиците,една за мене една за тебе.Земи некое сокче успат,и некое интересно филмчеморе ама и ти си бил гостопримлив ццц ич за мене значи нејќиш да се помачиш океy ко така сама ќе си купам благо и то ќе биди чоколадо милкааа ммм големо и то ее ај шо да прам ќе ти донесам не една пица и две ако сакаш
ееее да бе се јас јас ти сум гостинка ти треба да ме частиш ова она а не јас да си носам од дома и да го пренесвам до кај тебе ај ќе земам две кока-коли таман за со пиците по едно шише да имаме и јас и ти оти една да ја делиме можи нема да ни стигни ама за филм на тебе оставамИ да си купиш А за пиците,една за мене една за тебе.Земи некое сокче успат,и некое интересно филмче
додека ме замараш тука со твојто чоколадо,це истине топлото чоколадо Ајде побрзај оти ќе останиш без топло чоколадо.А за филмот...ќе го гледаме пред вечерата,после или додека јадиме?ееее да бе се јас јас ти сум гостинка ти треба да ме частиш ова она а не јас да си носам од дома и да го пренесвам до кај тебе ај ќе земам две кока-коли таман за со пиците по едно шише да имаме и јас и ти оти една да ја делиме можи нема да ни стигни ама за филм на тебе оставам
додека ме замараш тука со твојто чоколадо,це истине топлото чоколадо Ајде побрзај оти ќе останиш без топло чоколадо.А за филмот...ќе го гледаме пред вечерата,после или додека јадиме?
Не,јас само си прашувам,да знам шо жанр да одберамхммм паа ако го гледаме дур јадиме нема ни филм да се види ни ништо глупо е така а дали пред вечера или после...јас сепак мислам после вечерата ти како сакаш?
ако ако прашај си ти не земат пари за то иначе шо филм ќе гледаме не ми кажа?Не,јас само си прашувам,да знам шо жанр да одберам