Зошто бившите (не) се враќаат?

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Чинам имаше ваква тема слична. Како и да е...
Мислам дека она што е можеби и пресудно дали би почнале одново е причината поради која сте раскинале.
Јас практикувам она што завршило, да остане како такво. Кога веќе свесно сум ставила крај на нешто, зошто би се погазувала?
Сепак, ако разделбата се должи на некоја баналност, која сме ја надминале и двајцата, што знам...не за џабе рекле никогаш не вели никогаш.

BokoLoco

Нов член
6 април 2013
26
24
3
30
Скопје
Ау како ме погоди. Идам според некоја филозофија: ако еднаш сум те засвиѓал, засекогаш си засвиѓана. (освен ако не се здебелиш) Иначе имам една поранешна што во секој момент би и се вратил.

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Ау како ме погоди. Идам според некоја филозофија: ако еднаш сум те засвиѓал, засекогаш си засвиѓана. (освен ако не се здебелиш) Иначе имам една поранешна што во секој момент би и се вратил.
А, шо праиме ако ти оќелавиш?

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Ќе почнам пак отпочеток. Таков човек сум, заборавам на се`, а ако го сакам типот би било и уште една цврста причина за се` одново.... (inlove)

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Нема да оќелавам. Во гените ми е.
Ок, извињавај на сметња :|
Среќна Нова Година со песМата „ Наочаре црне“ .

И да не ми биде скроз оф топик мислењето, ќе додадам дека имам доем дека кога еднаш ќе згасне искра, тешко би се запалила повторно. Барем кај мене.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ок, извињавај на сметња :|
Среќна Нова Година со песМата „ Наочаре црне“ .

И да не ми биде скроз оф топик мислењето, ќе додадам дека имам доем дека кога еднаш ќе згасне искра, тешко би се запалила повторно. Барем кај мене.
Секаде е така.
Башка кога згаснува врска во најголем дел од случаевите се кажуваат тешки зборови... И не ми е јасно како некои успеваат да преминат преку нив.[/quote]

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Сале, шефе....жити ја, остај(те) го погорниов муабет...или затворете ја темава...море форумов. Мисијата е завршена. Ок позз. :D

Он: Јок. Ни будала, ни мртва. Кога давам шанси - давам, можеби и премногу, ама ако е доволно морска ѕвезда да не ги искористи, тогаш се запрашувам што ли сум правела сето ова време, си го прчам задников у стил „кај и да се свртам, газот ми е позади“, и си продолжувам понатака. Пукнало ли, крпи колку сакаш, ќе си протекува. Посебно пак ако е за обична, банална работа, тука се гледа сиот мозок и спремност за потешки проблеми.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and Arkantos