Зошто бившите (не) се враќаат?

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Се случувало но јас не лижам кај плукам.
Нема потреба од читање на истата книга кога секогаш може да се префрла вината еден на друг.
Знаете како велаат ако бил добар не би бил бивш.
А зошто сакаат да се вратаат?
Страв од самотија,сфатиле што загубиле,немале друг/а на лагер па се одлучуваат за тоа.

malata..

Истакнат Член
16 февруари 2013
38
42
318
се враќаат само затоа што се осамени и сакаат да ја довршат играта на нивен начин или пак само за да бидат со некого од корист а не од љубов.

sweetgirl

Истакнат Член
11 март 2012
148
125
343
Скопје
Се враќаат оти сватиле дека тоа што го изгубиле вредело многу повеќе од тоа што го начекуваат понатака.А до тогаш и не го ценеле како што требало.
Па како попарени бараат начини како да разговараат па прошки итн.
Но скршеното секогаш си останува скршено.Пак пука на истото место колку и да го лепиш.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Се враќаат оти сватиле дека тоа што го изгубиле вредело многу повеќе од тоа што го начекуваат понатака.А до тогаш и не го ценеле како што требало.
Па како попарени бараат начини како да разговараат па прошки итн.
Но скршеното секогаш си останува скршено.Пак пука на истото место колку и да го лепиш.
Не мора да значи дека не може да се залепи скршеното,понекогаш и дури може да биде поцврста врската или бракот понатака...сепак во 90 посто од случаевите крајот треба да е крај за жал.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Не мора да значи дека не може да се залепи скршеното,понекогаш и дури може да биде поцврста врската или бракот понатака...сепак во 90 посто од случаевите крајот треба да е крај за жал.
Абе може да се залепи, ама едно е кога е цело, друго е кога ќе го лепиш по делови.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Ко шо реков во другата спротивна тема... Се враќаат најпрво кај оние што патат у форма на кошмар, кај оние кои се со разлабавен карактер и не знаат што сакаат, кај оние кои се тука да попунат празен простор.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Многу едноставно но и тешко да се одгатне прашањево.
Дали ви се случило да се врати некој ваш бивши и да ве покани на повторен состанок?
Би го одбиле или би прифатиле?

Не ме викала на повторен состанок ме викнала на секс со цел да се предомислам да бидам со нејзе а не со сегашната.Со тоа си ја кажува само цената.
За секс фала богу , коа не е тука девојката постои десанка.
Прв пат да ми се случи девојка да не ја изневерувам.Се надевам ќе остане така.

Ми рекоа другарите дека сум созреал :D :D :D