Чет муабети (ти реков-ми рече)

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Се мислев и мислата да ја пишам во рецензијата, ама викам доста е. Кој сака нека го погледне, да не издавам многу детали. :D Инаку како на школо го гледавте? На некој час? Кај нас нема шанси такви работи да организираш и да гледаш. :(
Да не одиме многу оф-топик таму, еве овде. На час по македонски јазик често се случуваше да гледаме филмови правени според македонските книги кои сме ги обработувале, посебно се сеќавам на „Црно семе“, филмот го обожавам. Мислам дека си 4. година средно, ако добро памтам тогаш се обработува таа книга, ти го препорачувам филмов.
А "Dead poets society" го гледавме пошто истата проф. ми предаваше и македонски и компаративна книжевност, па често завршувавме порано со предвидениот материјал и ни го донесе еднаш филмов зашто е одличен, впрочем и сам виде. :)

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Knife многу строго е во училиштето твое или погрешен впечаток имам? И јас го имам гледано филмот Големата Вода на час со професорката исто и на часот по англиски имаме гледано филм (Ромео и Јулиа) уште по невропсихијатрија треба да гледаме психолошки филм :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: foREVer

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Да не одиме многу оф-топик таму, еве овде. На час по македонски јазик често се случуваше да гледаме филмови правени според македонските книги кои сме ги обработувале, посебно се сеќавам на „Црно семе“, филмот го обожавам. Мислам дека си 4. година средно, ако добро памтам тогаш се обработува таа книга, ти го препорачувам филмов.
А "Dead poets society" го гледавме пошто истата проф. ми предаваше и македонски и компаративна книжевност, па често завршувавме порано со предвидениот материјал и ни го донесе еднаш филмов зашто е одличен, впрочем и сам виде. :)
хах кај нема гледање филмови на час. Ни по македонски, ни по англиски. Што знам, такви се професорите. Не знаат ни еден час да ти го направат интересен и после не им се одело на децата на школо. Големата вода сам дома си го гледав, а и Црно семе ми стои во ПеЦето.
Knife многу строго е во училиштето твое или погрешен впечаток имам? И јас го имам гледано филмот Големата Вода на час со професорката исто и на часот по англиски имаме гледано филм (Ромео и Јулиа) уште по невропсихијатрија треба да гледаме психолошки филм :sreken
Не е толку строго во моето училиште колку што професорите не знаат да го направат интересен часот. :eek

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Ау тема за копчето “ми се допаѓа“ и како тоа на сите не им е важно дали некој им ставил лајк или не а најчудно е што поеднинци кои живеат овде лајкови именуваат други ама нели све се прави за “ми се допаѓа“.
За ова копче не му ја знам магичноста ама затоа копчето “пријави“ чуда прави.
Албич, зашто знаеш дека сите многу го сакаме копчето "пријави", те молам направи тема и за него. Ем ќе има многу одговори, ем ќе собереш многу лајкови. :zelen

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Не е толку строго во моето училиште колку што професорите не знаат да го направат интересен часот. :eek
Еден голем дислајк...Знам какво е чуството има и кај мене такви професори ама за среќа помалце се ..

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Албич, зашто знаеш дека сите многу го сакаме копчето "пријави", те молам направи тема и за него. Ем ќе има многу одговори, ем ќе собереш многу лајкови. :zelen
Ми го избришале мислењето ептен се препознаа изгледа и после нели несакаат лајкови :zelen Ако отворам таква тема ке снема администрацијата што да напише како одговор на поставените прашања :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and The Tramp

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Ми го избришале мислењето ептен се препознаа изгледа и после нели несакаат лајкови :zelen Ако отворам таква тема ке снема администрацијата што да напише како одговор на поставените прашања :zelen
Понекад мислам дека ти си константно у ПМС :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis