Сакам да кажам/Сакам да прашам

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Само едно ќе кажам - интересно е како секогаш кога melpomena ќе добие забрана за пишување на форумов поради прекршување на правила и опомени, одма се јавуваат истите 3-4 членови и почнуваат да трујат како форумот не чини, да плукаат по сите модератори, админи и слично :)
тоа е зошто тие членови го добија истото претходно
за безвеза така....
и да напоменам дека на другите членови не се казнуваат со ништо...туку тие неколку
кои сме трн во око....така ??
јас сум пример месец бев баниран за некој оф-топик....за кој оф-топик ???
ти беше тој што го кажа тоа...а никогаш не одговори за што....
поточно беше за она што се бунев кога беа slb_bobo и melpomena
банирани пошто ви ја кажуваат вистината и ве боли....хмм...зошто е толку патетично размислувањево на форумов :|

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena and alba

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
за жал не си го причитал од неа....туку од друг некој....
првен осигурај се пред да тврдиш нешто ок :)
а кој те вреѓа тебе јас....онака деновиве па и месецот кога бев баниран гледам дека Lena е во право
и дека изиграваш копија на Saladin
освен тоа никој тебе не те навреди...туку ти си тој што вреѓаше
а дали си се жалел или не тоа си е твое....неможеш да сватиш во погорниот пост Лена што уствари ти кажуваше со “ми се допаѓа“
епа ќе ти кажам...ве тестирала...ништо повеќе да виде кој уствари ја цени...и тоа е дозволено нели ;)
ај олади сеа и не се контрај повеќе форумов фана да кочи од спам ;)
Прилично сум сигурен дека го имам прочитано нештото од Лена. Затоа и го реков, да не сум бил сигурен немало да го речам.
Не изигравам копија на Saladin а за тоа немам ни потреба да објаснувам, само ми е интересно како тоа од еднаш имате сите исто мислење. Еден го кажува друг потврдува.
Така беше и за извртувањето зборови, сега за копијата.
Следно чекам што ќе биде.
Убаво сфатив што сакаше да каже со тоа „ми се допаѓа“ затоа го дадов примерот со Саладин.
Еве ти пример и со Мелпомена. Ако сум лајкувал личности а не постови не требаше да стиснам лајк на ниту едно нејзино мислење. А имам стиснато на многу нејзини мислења.

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
тоа е зошто тие членови го добија истото претходно
за безвеза така....
и да напоменам дека на другите членови не се казнуваат со ништо...туку тие неколку
кои сме трн во око....така ??
јас сум пример месец бев баниран за некој оф-топик....за кој оф-топик ???
ти беше тој што го кажа тоа...а никогаш не одговори за што....
поточно беше за она што се бунев кога беа slb_bobo и melpomena
банирани пошто ви ја кажуваат вистината и ве боли....хмм...зошто е толку патетично размислувањево на форумов :|
Јас имам доволно време за да ги разгледам пријавите и да реагирам по нив.
Биди сигурен дека доколку пријавиш некое несоодветно мислење и ги прекршува правилата, ќе биде реагирано од моја страна соодветно.

• Ми се допаѓа

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Прилично сум сигурен дека го имам прочитано нештото од Лена. Затоа и го реков, да не сум бил сигурен немало да го речам.
Не изигравам копија на Saladin а за тоа немам ни потреба да објаснувам, само ми е интересно како тоа од еднаш имате сите исто мислење. Еден го кажува друг потврдува.
Убаво сфатив што сакаше да каже со тоа „ми се допаѓа“ затоа го дадов примерот со Саладин.
Еве ти пример и со Мелпомена. Ако сум лајкувал личности а не постови не требаше да стиснам лајк на ниту едно нејзино мислење. А имам стиснато на многу нејзини мислења.
Пер знаеш како е .. ако мнозина се согласат за едно нешто, тогаш така е : ) Нема што повеќе да се буниме и караме тука.

• Ми се допаѓа

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
пер кога дебатираш не треба индирекно да вреѓаш
а за копијата....тоа мислење го имаат неколку луѓе а дали е така и не тоа си е твое
јас го имам тоа мислење и така ќе остане...( не е ни битно...само глупо е ако е така :) )
сакав само да ти појаснам погоре што пиша Лена....
индирекно да вреѓаш некој е глупо во секој смисол на зборот
да не изиграваме интелектуалци....да дебатираме...да се смири ситуацијава...само да дебатираме без да се вреѓаме ок ??
и администрацијата нека го тргне банот на melpomena
зошто стварно е безвезе ставен....мислам се слагаш...:)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183

а множината се ???
Болдираното дечко .. мислам јасно е.

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
Јас имам доволно време за да ги разгледам пријавите и да реагирам по нив.
Биди сигурен дека доколку пријавиш некое несоодветно мислење и ги прекршува правилата, ќе биде реагирано од моја страна соодветно.
јас не пријавувам ништо....зошто...затоа што е форум....никој не е реален тука....
а ако почнам да пријавувам....пааа да ќе ти го земам она...
што се скаравме со 4fun тогаш од почетокот....имаше после нас уште нешто
каде што мислењата на некои членови беа бришени а на некои не....
ако биришиш бриши се...а не едно да стои...како да го понижува другиот :)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
пер кога дебатираш не треба индирекно да вреѓаш
а за копијата....тоа мислење го имаат неколку луѓе а дали е така и не тоа си е твое
јас го имам тоа мислење и така ќе остане...( не е ни битно...само глупо е ако е така :) )
сакав само да ти појаснам погоре што пиша Лена....
индирекно да вреѓаш некој е глупо во секој смисол на зборот
да не изиграваме интелектуалци....да дебатираме...да се смири ситуацијава...само да дебатираме без да се вреѓаме ок ??
и администрацијата нека го тргне банот на melpomena
зошто стварно е безвезе ставен....мислам се слагаш...:)
Види јас не сум тука за да кажувам дали треба да го тргне банот на мелпомена или не.
Не се почувствував навреден од нејзина страна, и не гледам зошто е банирана. Дури не ја ни пријавив, го пријавив slb_bobo затоа што ме навреди, ама мелпомена не.
Не ја навредив во ниту еден момент. Кога реков дека е мизерно тоа што се тепате за лајкови - тоа не е навреда. Ако вистината ја сметате за навреда тогаш ок, навредувам.

• Ми се допаѓа