Сакам да кажам/Сакам да прашам

Photographer

Amoureux
23 февруари 2012
482
1,394
1,093
СДК убав денов - најубав ! Врни тура :(
Седам во најосаменото кафуле што го знам, размислувам зошто не сум на работа и колку долго ке го пијам ова утринско кафе...До мене е или до тебе? Имајте прекрасен ден.

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Ghtalpo

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Најверојатно melpomena е банирана заради дискусијата од пред некој ден со Arkantos,
изгледа отиде предалеку за "нечии вкусови",
и "нечии очи".
Корупција на форум како и насекаде околу.
Поздрав до сите вас и останете ми со здравје.

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
СДК имам некој немир во душичево...не знам што ми е...а згора на тоа и еден куп секојдневни нервози, секој ден по некоја нова си никнува и....и тоа..:(

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Photographer

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Најверојатно melpomena е банирана заради дискусијата од пред некој ден со Arkantos,
изгледа отиде предалеку за "нечии вкусови",
и "нечии очи".
Корупција на форум како и насекаде околу.
Поздрав до сите вас и останете ми со здравје.
Се чувствувам повикан да објаснам.
Ако дотичната форумџика е банирана тогаш тоа е нејзина вина а одговорност на оние кои почувствувале должност да ја банираат.
Ниту сум пријавил нејзино мислење, ниту сум планирал. Едноставно немам навика да пријавувам кога не ме навредуваат директно„глуп“ „ќор“ итн итн итн.
Што значи ако melpomena е банирана тогаш објаснувањето барајте го кај администрацијата, мене не ме повикувајте со тагови и триста чуда.

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Се чувствувам повикан да објаснам.
Ако дотичната форумџика е банирана тогаш тоа е нејзина вина а одговорност на оние кои почувствувале должност да ја банираат.
Ниту сум пријавил нејзино мислење, ниту сум планирал. Едноставно немам навика да пријавувам кога не ме навредуваат директно„глуп“ „ќор“ итн итн итн.
Што значи ако melpomena е банирана тогаш објаснувањето барајте го кај администрацијата, мене не ме повикувајте со тагови и триста чуда.
Ќе бидам искрена и директна.
Ти Аркантос,
додека имаш некоја препирка со некој од овде испаѓа голема работава.
И секогаш после тоа се вадиш од целата ситуација глумејќи "невина-не нападната жртва".
Провоцираш на индиректен начин,
за после да можеш да се жалиш и да се упикуваш на модераторте и администрацијата.
За мене лично представуваш некоја ефтина копија на Saladin,
глумиш интелектуалец а уствари немаш појма од ништо.
И не ме интересира дали ќе добијам бан,
за овој пост затоа што секако ќе се тргнам од форумов.
Вчерашната акција на Saladin,
ми беше доволен доказ дека форумов не функционира како треба да функционира.
Направив двоен профил со кој што пишував да видам дали членовите кои никогаш не стискаат ми се допаѓа на постовите кои ги пишувам ќе го направат тоа ако имам друго име,
и погодете:
Баш тие кои на Лена, никогаш не стискаат
"ми се допаѓа "
на другиот профил го прават тоа,
иако е напишано со ист стил.
Измеѓу кои си ти.
И толку од мене.
Немам повеќе што да кажам,
ниту пак што да барам на форумов.
Ќе ги поздравам само оние оригинални луѓе кои ќе ми недостигаат.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ти Аркантос,
И секогаш после тоа се вадиш од целата ситуација глумејќи "невина-не нападната жртва".
за после да можеш да се жалиш и да се упикуваш на модераторте и администрацијата.
Направив двоен профил со кој што пишував да видам дали членовите кои никогаш не стискаат ми се допаѓа на постовите кои ги пишувам ќе го направат тоа ако имам друго име,
и погодете:
"ми се допаѓа "
Измеѓу кои си ти.
И толку од мене.
Тоа ли е проблем? Стискањето ми се допаѓа? Мене ми се допаѓаат сите мислења на Saladin па на две три имам стиснато Ми се допаѓа. Тоа не значи дека другите не ми се допаѓаат.
Таа да, тоа ти е стварно мизерно и не ти држи вода... сум стискал лајк не сум стискал лајк...
Толку ли се важни тие лајкови?
Втора работа, не сум ничија копија не се ни трудам да бидам. Кај никој од администрацијата не се упикувам, а најмалку глумам жртва.
Едно знам, откако сум член на форумов ниту еднаш не сум се пожалил за некој член кај администрацијата и на тоа ќе ги повикам
ipopovski Saladin Sarah JaMi и не ми текнува кој друг. Дали сум пишал порака да се жалам за некој од никовите.
Ако сум притиснал пријави имам потполно право на тоа - нели за тоа стои копчето.
А дали имам појма од нешто или немам, не можам да кажам. За некои сум добар форумџија за некои лош, на некого му се допаѓаат моите мислења на некого не, не ме интересира, јас ќе продолжам да ги кажувам, а ако моето кажување не му се допаѓа на некого... нека дебатира, но нека не ме вреѓа.
Последната работа што имам да ти ја кажам. Е дека ова со заминувањето... го имам прочитано на неколку наврати од тебе... уште си тука.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma and ZmajChe

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Нема што да кажувам, видеово си кажува се.
Drama queens. Во тоа се претворил форумов.
Вашата дневна доза на драма.
Волку потреба од внимание и глумење имаат само 5 - год. деца.(facepalm)

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Ти Аркантос,
и погодете:
"ми се допаѓа "
Измеѓу кои си ти.
И толку од мене.
Ќе ми недостига твојот критички хаику,Len4e :)

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Само едно ќе кажам - интересно е како секогаш кога melpomena ќе добие забрана за пишување на форумов поради прекршување на правила и опомени, одма се јавуваат истите 3-4 членови и почнуваат да трујат како форумот не чини, да плукаат по сите модератори, админи и слично :)

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Тоа ли е проблем? Стискањето ми се допаѓа? Мене ми се допаѓаат сите мислења на Saladin па на две три имам стиснато Ми се допаѓа. Тоа не значи дека другите не ми се допаѓаат.
Таа да, тоа ти е стварно мизерно и не ти држи вода... сум стискал лајк не сум стискал лајк...
Толку ли се важни тие лајкови?
Втора работа, не сум ничија копија не се ни трудам да бидам. Кај никој од администрацијата не се упикувам, а најмалку глумам жртва.
Едно знам, откако сум член на форумов ниту еднаш не сум се пожалил за некој член кај администрацијата и на тоа ќе ги повикам
ipopovski Saladin Sarah JaMi и не ми текнува кој друг. Дали сум пишал порака да се жалам за некој од никовите.
Ако сум притиснал пријави имам потполно право на тоа - нели за тоа стои копчето.
А дали имам појма од нешто или немам, не можам да кажам. За некои сум добар форумџија за некои лош, на некого му се допаѓаат моите мислења на некого не, не ме интересира, јас ќе продолжам да ги кажувам, а ако моето кажување не му се допаѓа на некого... нека дебатира, но нека не ме вреѓа.
Последната работа што имам да ти ја кажам. Е дека ова со заминувањето... го имам прочитано на неколку наврати од тебе... уште си тука.
за жал не си го причитал од неа....туку од друг некој....
првен осигурај се пред да тврдиш нешто ок :)
а кој те вреѓа тебе јас....онака деновиве па и месецот кога бев баниран гледам дека Lena е во право
и дека изиграваш копија на Saladin
освен тоа никој тебе не те навреди...туку ти си тој што вреѓаше
а дали си се жалел или не тоа си е твое....неможеш да сватиш во погорниот пост Лена што уствари ти кажуваше со “ми се допаѓа“
епа ќе ти кажам...ве тестирала...ништо повеќе да виде кој уствари ја цени...и тоа е дозволено нели ;)
ај олади сеа и не се контрај повеќе форумов фана да кочи од спам ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena