Помош за проектни задачи/состави/писмени

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ве молам ми треба текст за писмена тема:Прерано дојде болката..Итно ми е..и би бил многу благодарен ако некој може да ми помогне,барем некоја мисла по што да се упатам затоа што стварно неам идеа што да напишам..Фала однапред :)
Не ми се верува до кај дојде (не)креативноста.

Еве ти почеток натака вероватно ќе знаеш:
Велат секое чувство е убаво, затоа што секое чувство те носи до твојата човечност. Јас се прашувам дали е така? Што ќе ми е мене мојата човечност кога овие години кои треба да ги помнам по лудоста и ноќите во забава ги минувам во болка. Јас се прашувам дали навистина е точно кажувањето на луѓето, или е само уште еден лапсус, уште еден бисер во ланецот лапсуси на човечноста.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Има ли некој нешто за Својства на Азотна киселина или пак можеби има сретнато некаде на интернет?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
  • Ми се допаѓа
Реакции: Марија

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Sarah ако сеуште ти треба помош, слободно пиши ми пп, а slb_bobo фала ти што ме радуваш вакааа и ме посочуваш да помагам за хемија - обожавам !:D

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Sarah ако сеуште ти треба помош, слободно пиши ми пп, а slb_bobo фала ти што ме радуваш вакааа и ме посочуваш да помагам за хемија - обожавам !:D
Струка ти е, шо да праам. Ја да помогнам можам малку, моите знаења во врска со хемијата скоро завршија пред 4 години и од тогаш книга не сум фатил хемија. Ветувам ќе се подобрам и ќе се потсетам на се` што сум учел хемија и ќе почнам да учам нови работи. За експерименти...неам каде да пробувам, а во средно бев постојано во лабораторија:)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Може мала помош околу....
Ми треба да анализрам(е) 3-4 песни и автор од Македонска современа лирика....Доколку некој има нешто, што би ми помогнало да го решам случајов пред матурава, да ми пише некоја оценка фазла, а воедно е и последна лектира би му бил премногу БЛАГОДАРЕН!

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Ми треба да анализрам(е) 3-4 песни и автор од Македонска современа лирика....Доколку некој има нешто, што би ми помогнало да го решам случајов пред матурава, да ми пише некоја оценка фазла, а воедно е и последна лектира би му бил премногу БЛАГОДАРЕН!
Имам анализа на Седум навраќања кон мотивот трепетлика- Гане Тодоровски, само да го најдам низ ПеЦе ако не ќе го скенирам. Само во ПП пишими skype или email. И Очи од Ацо Шопов мислам дека ја имам анализирано.

• Ми се допаѓа
Реакции: Kaarikuto

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ако Sarah не успее јас ќе ти ги анализирам и пратам на маил, можеш да ми пишеш слободно во порака.

• Ми се допаѓа
Реакции: Kaarikuto