Чет муабети (ти реков-ми рече)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Можам, само ако сакам :sreken Ама сега нејќам. Иначе за урологот немај гајле, ми рече се ми е океј само дека ич не се замарам со непотребни ствари, затоа ме болел :D И уште едно иначе, и ти да ги собираш е океј де, не кажав ништо лошо ја за тие билки, туку друг е муабетот и ти добро си знаеш дека е друг ;) Ајт сега те поздравувам најмногу и запамти, се низ градов цути, цвета и мења боја од зелена у било каква, розева, бела, жолта... само марихуаната скриена у нечиј двор, стан, тераса си останува зелена и цело време таква ќе си остане, им одмара очи на луѓето де :cool:

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
:rolleyes:
Абе очите им ги одмараат на едните,а оние другите си знаат за себе.
И зелениот зид одмара,и зелената глава е нај одморена,но кога тогаш и неа ја фајка мигрена,без разлика дали признава.
Ајде убаво да нанкате сите.И дај боже ништо да не ве боли.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Можам, само ако сакам :sreken Ама сега нејќам. Иначе за урологот немај гајле, ми рече се ми е океј само дека ич не се замарам со непотребни ствари, затоа ме болел :D И уште едно иначе, и ти да ги собираш е океј де, не кажав ништо лошо ја за тие билки, туку друг е муабетот и ти добро си знаеш дека е друг ;) Ајт сега те поздравувам најмногу и запамти, се низ градов цути, цвета и мења боја од зелена у било каква, розева, бела, жолта... само марихуаната скриена у нечиј двор, стан, тераса си останува зелена и цело време таква ќе си остане, им одмара очи на луѓето де :cool:
Само што те побив три пати дека не е само марихуаната, али ај нека ти биде (тоа ми е нов еуфемизам за нешто друго).
А за урологот...се надевам другарка ти што е до тебе, од Битола, она е урологот па успеа толку брзо да ти даде мислење? Јас па се исплашив да не имаш полова болест па те боли тулето.

А ќе сакаш сеа да ми нацрткаш нешто у пеинт? Чиста радозналост. :)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Само што те побив три пати дека не е само марихуаната, али ај нека ти биде (тоа ми е нов еуфемизам за нешто друго).
А за урологот...се надевам другарка ти што е до тебе, од Битола, она е урологот па успеа толку брзо да ти даде мислење? Јас па се исплашив да не имаш полова болест па те боли тулето.

А ќе сакаш сеа да ми нацрткаш нешто у пеинт? Чиста радозналост. :)
Па да де ме боли, али за небитни ствари у животов, шо значи полови болести не, преглед кај уролог исто така не :D А другарка ми спие ко топ од пред 3 саата така да не, не ми дава мислења ;)
бај д веј знам шо сум кажала само марихуаната скриена у нечиј двор, стан, тераса си останува зелена и цело време таква ќе си остане, а не дека дугите кога ќе се исушат остануваат зелени, туку дека расцветуваат и не се зелени веќе. Ју гат ит нау?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Па да де ме боли, али за небитни ствари у животов, шо значи полови болести не, преглед кај уролог исто така не :D А другарка ми спие ко топ од пред 3 саата така да не, не ми дава мислења ;)
бај д веј знам шо сум кажала само марихуаната скриена у нечиј двор, стан, тераса си останува зелена и цело време таква ќе си остане, а не дека дугите кога ќе се исушат остануваат зелени, туку дека расцветуваат и не се зелени веќе. Ју гат ит нау?
Сеуште не. Ќе ми нацрташ у пеинт? Те молам. (wasntme)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Хахахахах неможам сега, одам да пушам едно цигарче па на спиење, роденден ми е ама да не ја претеруваме нели :D
Ќе спиеш? Види што убаво утро. Дожд, облаци, зуењето од топлификација... и ти сеа ќе пушеш цигарче... а можеш на пример мене еден цртеж да ми направиш :) Ain't I an adorable being?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
3668_549405685093037_248077903_n.jpg

Сеа ми се разјасни мистеријата зад цртаниов. slb_bobo Trouble

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble and slb_bobo

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Ај кој е за палачинки,да не кажете Мери стрви а не ни дава да пробаме од нив (wasntme)

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Оваа мисла и вчера ми текна
се сеќавам кога некој збор ќе станеше модерен одма песни имаше
пример
Мачо мачо мачо ти си цар а јас бежна неизбежна да ти бидам пар
маче мое чувај ме од зло....