Да, така еИ само што кажа „Никогаш“. Контрадикторно нели?
Да, така еИ само што кажа „Никогаш“. Контрадикторно нели?
Навистина? Дрогаши, треба да се избрише нивното постоење од историјата. Еве и ја ги откажувам веќе штом ми кажа ти дека песната Yellow Submarine настанала кога биле под дејство на дрога. Замисли, Едгар Алан По цело свое творештво му било под дејство на опијати.песната Yellow Submarine настанала кога биле под дејство на дрога.
Навистина? Дрогаши, треба да се избрише нивното постоење од историјата. Еве и ја ги откажувам веќе штом ми кажа ти дека песната Yellow Submarine настанала кога биле под дејство на дрога. Замисли, Едгар Алан По цело свое творештво му било под дејство на опијати.
Имаш цел куп факти кои зборат за животот и делото на „онаа“, слободно прочитај пред да ја наречеш „оваа“.
Леееееее kој
хаос, Карлеуша и Шинед во споредба...
хехехехехе unbeliveable..
Немој да ме тепаш само не ѕипај ми е непознат збор иначеДе ти одма не ѕипај. Не споредив ништо. Туку чим се дува многу за Шинед значи ја обожава. И јас исто така се нервирам ко некој ќе каже некоја за Карлеуша .
Немој да ме тепаш само не ѕипај ми е непознат збор иначе
Мене пак Карлеуша, не оваа,
никој не ми е
Весна, да не се сфатиме грешка. Јас не сум фан на никого, гајле ми е мене за приватен живот на Шинид, дали се дрогирала, дали се мувала со 5 мина, дали била лезбејка, на каков кревет си легнала вчера и слични глупостарии. Ама нејзиното музичко дело е и те како за вреднување и не би требало да кажеш за такви личности што придонеле многу во некоја област „оваа“ или „овој“.Се гледа колку голем фан и си. те сфаќам, исто како сега да ја вреѓаше Карлеуша сега. Исто ќе те фатев за гуша