Не беше поминал ниту еден месец цел а камоли неколкуЈа забележав кога се вратив на форумов по пауза од неколку месеци. .
Не беше поминал ниту еден месец цел а камоли неколкуЈа забележав кога се вратив на форумов по пауза од неколку месеци. .
И само што кажа „Никогаш“. Контрадикторно нели?Ја знаеме сите, но сфаќам дека е така...
"Никогаш не вели никогаш"
Јас престанав да доаѓам некаде крај на септември и продолжив да доаѓам некаде средина на јануари, потоа престанав 2-3 недели па пак.Не беше поминал ниту еден месец цел а камоли неколку
Демек ти беше доктор па знаиш како ене е такси бе....воздушен превоз е
иии не е поарно доктор верувај
Оваа? Шинид е за тебе „оваа“?
Тогаш твојата музичка интелигенција е во исчезнување.Таа е една пеачка и ништо повеќе за мене.
Изборот е нејзин,а дали се работи за исчезната интелегенција или не за вкусови не се зборува.Тогаш твојата музичка интелигенција е во исчезнување.
Реално, Шинид О‘Конор не можеш да кажеш дека е само „оваа“. Исто ко да кажеш дека Битлси се некои си таму копиљаци од Ливерпул.Изборот е нејзин,а дали се работи за исчезната интелегенција или не за вкусови не се зборува.
Било кој на планетава за мене може да биде само,,тој,,или само ,,таа,,
Тогаш твојата музичка интелигенција е во исчезнување.
Реално, Шинид О‘Конор не можеш да кажеш дека е само „оваа“. Исто ко да кажеш дека Битлси се некои си таму копиљаци од Ливерпул.