Мисла на денот

kizzo

Истакнат Член
14 јануари 2013
827
1,328
93
Скопје-Ченто
www.idadija-inz.com.mk
Glavu gore. Ima i one vrste, srest ćeš ih, koji čitaju iz očiju kako ti srce kuca.
Njih vredi čekati…
Nemoj da se menjaš… Volim to što si drugačija. Ove lutkice kad se poredaju, sve su iste, ali ti… Tvoja tvrdoglavost i nedodirljivost te izdvajaju. Ostani takva da te umem pronaći u moru istih.....

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
166716_10152678825015387_195817625_n.jpg

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
People were created to be loved.
Things were created to be used.
The reason why the world is in chaos is because things are being loved and people are being used.

• Ми се допаѓа
Реакции: kizzo

kizzo

Истакнат Член
14 јануари 2013
827
1,328
93
Скопје-Ченто
www.idadija-inz.com.mk
Smislio sam hiljadu stvari koje ću joj reci, a i ona je ponešto smislila, koliko je znam…Da smo rekli išta od toga, to bi potpuno zapetljalo stvar. Ovako, stvar se odmotala kao klupko vunice ispušteno iz krila. Zadivljujuće jednostavno…
– Samo sam htela da imam nešto tvoje…Zauvek…Zumirao sam kristalnu kap u njenom lepom oku, koja je svetlucala kao titrava rosa na malenom zvončiću đurđevka.Sretan sam ja momak…Neki režiseri potroše čitav život čekajući takvu scenu, i opet ne uspeju da je snime.Hajde konju…Reci joj…Osetio sam da uglovi usana izmiču kontroli. Želiš nešto moje? Zauvek?-Da li bi prezime moglo da posluži? Osmeh ju je ostavio bez daha na trenutak, ali je šmrknula i nastavila da slaže stvari. Ali oboje smo znali da to više nije potrebno.Zagrlio sam je, s leđa, privila se uz mene i pritisnula mi ruke sa svoje obe. Neću da se mešam, ali trebaće ti neka veća torba. Moraćeš i mene da spakuješ ako zaista misliš da odeš odavde…

• Ми се допаѓа
Реакции: mspasenoski