Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Пребрзите претпоставки водат кон искривена реалност.
Мели, те почитувам и се`, но ако немаш некои издржани докази, твоите теории околу дупли јузери сепак пробај да си ги задржиш за себе. Не е фер кон било кој член што сепак придонел позитивно кон форумот а во моментот не е присутен поради некои свои лични причини.

Ова е наредба или?
Јас само ке те заамолам,кога ми се обракаш да ме тагнеш за да си видам,вака ко да ми зборуваш зад грб.
Мада знам дека не ти е гајле што така изгледа. :)
Не напишав никаде теорија,во постот има дури и извинување доколку сум грешка,а не верувам дека сум.
За фер лично ти немој да ми даваш совети,а зошто самиот ти си знаеш.
Секој член придонесува и позитивно и негативно за форумот,зависи кој од кој аспект гледа.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Ова е наредба или?
Јас само ке те заамолам,кога ми се обракаш да ме тагнеш за да си видам,вака ко да ми зборуваш зад грб.
Мада знам дека не ти е гајле што така изгледа. :)
Не напишав никаде теорија,во постот има дури и извинување доколку сум грешка,а не верувам дека сум.
За фер лично ти немој да ми даваш совети,а зошто самиот ти си знаеш.
Секој член придонесува и позитивно и негативно за форумот,зависи кој од кој аспект гледа.
Во ред, моја грешка. Требаше да ти се обратам преку ПП. И не, ова не е напаѓање нит наредба, туку најдобронамерен совет. Пошто нели сите тука се трудиме да придонесеме позитивно кон форумот.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Во ред, моја грешка. Требаше да ти се обратам преку ПП. И не, ова не е напаѓање нит наредба, туку најдобронамерен совет. Пошто нели сите тука се трудиме да придонесеме позитивно кон форумот.
Некои се тука за забава Саладине,еве на пример ти си овде како член кој не го сфака толку сериозно форумов оти сепак ова е интернет не реален живот или пак го смени размислувањето?
Нема врска дали ке ми пишеш во пп,само гледам дека по навика ми се обраќаш низ форумов спомнувајки ми го името а нит ме цитираш нит ме тагнуваш,а после ми зборуваш што било фер а што било не фер.
Имам право да размислувам за нечиј профил дека е двоен знаеш зошто?
Девојчето се појави од нигде никаде и во рок од една недела по упатен член на форумов за што било како било немаше.
И ред други работи кои ке си ги задржам за себе.
Ти си одлучуваш за тебе а другите секој сам за себе во што ке се воздржува.

Негативни поени се делат и во играчница без директна навреда,без офф топик.
Ако нека.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
melpomena сфаќањето на форумот е една работа. Некого да обзнаниш без доволно цврсти докази е нешто што самиот форум не држи вода. Не па кога ќе имаш доволно цврсти докази. Во двата случаи се пишува кај администраторот да провери, а не јавно да се оди на клевета. Патем, што ти има згрешено членката за да објавуваш така јавно?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
melpomena сфаќањето на форумот е една работа. Некого да обзнаниш без доволно цврсти докази е нешто што самиот форум не држи вода. Не па кога ќе имаш доволно цврсти докази. Во двата случаи се пишува кај администраторот да провери, а не јавно да се оди на клевета. Патем, што ти има згрешено членката за да објавуваш така јавно?
Пер никој никого не обвини, само си кажа нејзино мислење. Не кажа дека е двоен профил туку праша да не беше. Патем и мене ми беше сомнителна и сара и уште некои профили.

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Некои се тука за забава Саладине,еве на пример ти си овде како член кој не го сфака толку сериозно форумов оти сепак ова е интернет не реален живот или пак го смени размислувањето?

Имам право да размислувам за нечиј профил дека е двоен знаеш зошто?
Девојчето се појави од нигде никаде и во рок од една недела по упатен член на форумов за што било како било немаше.
И ред други работи кои ке си ги задржам за себе.
Ти си одлучуваш за тебе а другите секој сам за себе во што ке се воздржува.

Негативни поени се делат и во играчница без директна навреда,без офф топик.
Ако нека.

Мелчи форумот е за забава нели?Овде сме да размениме мислења :)
Нејзино право е дали ке има дупли профил или не...А на админите да проверат дали е и ако е да ја банираат како што е редот.
Не знам зошто воопшто се замараш со тоа..Батали.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Пер никој никого не обвини, само си кажа нејзино мислење. Не кажа дека е двоен профил туку праша да не беше. Патем и мене ми беше сомнителна и сара и уште некои профили.
Абе се е тоа во ред, но тие сомнежи не е ли подобро да си ги чуваме за себе? Колку и да има дупли профили тука, сепак доказ кон нешто што е само површински и нејасно е еквивалент на клевета. Патем девојчето нема навредувано некого колку што јас се сеќавам.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Абе се е тоа во ред, но тие сомнежи не е ли подобро да си ги чуваме за себе? Колку и да има дупли профили тука, сепак доказ кон нешто што е само површински и нејасно е еквивалент на клевета. Патем девојчето нема навредувано некого колку што јас се сеќавам.
Тоа се твои гледишта. Мои гледишта се дека после првата недела индиректно провоцираше за работи кои се дешаваа пола година пред да дојде и не може да ги најде на форумов.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Никој на форумов ми нема ништо згрешено,си пишувам она што си мислам.
Ако ти виде обвинување тоа си е твој проблем.
Многу бргу забораваш што твоите прсти имаат изнапишано од тастатурата на овој форум.
Што придонесе да почнеш да бидеш претпазлив што пишуваш нема да нагагам,но тоа е факт кој не е битно дали ти ке го признаеш.
Патем да ја искористам шансата да ти честитам за модераторството,сега приметив.:)