ај ај вади се сеа, на новите членови не им даваш капучино и одма мењаш тема ко некоја гатачка.Кучето или чоекот?
ај ај вади се сеа, на новите членови не им даваш капучино и одма мењаш тема ко некоја гатачка.Кучето или чоекот?
некс тајм плис сеј ол мај нејм бејбе.....лоша фрустрирана гатачкаај ај вади се сеа, на новите членови не им даваш капучино и одма мењаш тема ко некоја гатачка.
А надимак ти е Тузот-Баба?некс тајм плис сеј ол мај нејм бејбе.....лоша фрустрирана гатачка
Тоа е старо веќе,ти не модерно магареА надимак ти е Тузот-Баба?
Стевче, де бре мајке му дај нешто од изборната програма. Што е бре ова недемократски избори. УУууууу Долу Влада!!!Е па у капучино кафе не се гата. Осим ако пењата не е кремаста
јас сум немирно дете, чичко аркантос така вика. И затоа не ме служи капучино. А замисли да ме понудеше и да му кажев „може едно“, после ќе ми ја покажеше „неговата работа“.Тоа е старо веќе,ти не модерно магаре
Само немирно си?јас сум немирно дете, чичко аркантос така вика. И затоа не ме служи капучино. А замисли да ме понудеше и да му кажев „може едно“, после ќе ми ја покажеше „неговата работа“.
(колку и да звучи грешно )
Останаа само локуми од минатите избори. Другово све гладна раја собра за по дома. Сиромаштија...Стевче, де бре мајке му дај нешто од изборната програма. Што е бре ова недемократски избори. УУууууу Долу Влада!!!
Не ми ги преметнувај зборовите. И не ми ги извртувај речениците, знаеме дека ти само тоа правиш.Само немирно си?
Па не си поминал толку лошо ебаго
И не спомнувај ликови низ постови,барем немој кога пишуваш со мене оти одма ме инспирираш да гатам