Танц со ѕвездите

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
А другите едни брзи што се па добиваат повисики.(facepalm)
Ако овој пар е спор останатите незнамкако да ги наречам.
Јас само ти кажав зошто добиваат тројки од судиите, приметив повеќе што добија тројка го имаат истиот недостаток.
Не е дека не ми се допаѓа нивото играње, како што рече LittleButterfly има многу стаст во нивната игра, а мене тоа ме купува, и ми се допаѓаат, и ми се едни од фаворитите.

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас само ти кажав зошто добиваат тројки од судиите, приметив повеќе што добија тројка го имаат истиот недостаток.
Не е дека не ми се допаѓа нивото играње, како што рече LittleButterfly има многу стаст во нивната игра, а мене тоа ме купува, и ми се допаѓаат, и ми се едни од фаворитите.
Е убаво де,јас никаде не реков дека си кажал дека не ти се допагаат,па дури и да не ти се допагаат.
Незнам зошто мора секогаш и секаде да ги превртуваш нештата.
Да му е страв на човек да прокоментира низ темите последниве неколку дена :D

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Е убаво де,јас никаде не реков дека си кажал дека не ти се допагаат,па дури и да не ти се допагаат.
Незнам зошто мора секогаш и секаде да ги превртуваш нештата.
Да му е страв на човек да прокоментира низ темите последниве неколку дена :D
Не ги превртувам, само се надополнувам :)
Ниту реков дека ти помисли дека не ми се допаѓаат ниту ништо, само ја продолжував дискусијата :)
И во право си, што ме цитираш кога ти ги извртувам зборовите? :) (facepalm)
Како и да е, само почеток на шоуто е. Ќе се уходаат и ќе можат да ја прикриваат тромавоста што ја имаат при поставувањето за следен чекор.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Незнам кај се виде цитиран овде но знам дека шоуто ми се допага.:svirka
и на сите ни е јасно дека со тек на време ке се подобри.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Па не мора да значи дека ќе се подобри, може и полоши да се ако немаат флуид меѓу нив.
Викторија Лоба до крај на шоуто ќе биде толку ужасна што се кладам дека половина од гледачите ќе менуваат канал додека игра таа.

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Искрено, ја глеав Маријана и девојката знае да танцува и изгледа супер со партнерот...и Васе наш не е лош, незнам можеби поинаку требало да ги средуваат паровите оти некако мажите не ми се складни со девојките во однос на висина и развиеност , ај така да се изразам, знам како треба да изгледа танчер секако ама некако малку слабашни ми се у рамењата. Како и да е имам само една примедба а тоа се костимите на одредени танчери , колку и да се кич украсувањата во костимите барем тој кич малку да го подобрат , на раи уно коа глеав танц со ѕвездите (дур ја најдов ѕ на тастатурава се препотив :mad) тоа беше во поголема мера подобро. Се надевам на подобрување.))

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Имам малку ѕирнато, интересно е.
Мене најискрено водителите не ми се свиѓаат со нивните веч видени досетки да бидат интересни, некако нема хемија меѓу нив, со нивното мммм и аааа, сред реченици...значи НЕ!

Јас всушност многу ретко гледам телевизија, ама од она што го гледам во последно време, пријатно сум изненадена од МТВ.

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Според мене Зафирчев и неговата партнерка одиграа најдобро таа вечер, а и судиите најдобро ги оценија. Танцот на Лоба сам по себе беше интересен за гледање, а песната беше одлична, само како што Нермин кажа и во прилогот, Лоба сака да води, а треба машкото да води. Тука имаат негативни поени не од мене туку од судиите. Сеа втората вечер не ги гледав, ама по коментари на социјалните мрежи читам доста позитивни коментари за Белов. Не ми е јасно како според една емисија се одлучивте за победник, затоа што не значи дека некој ако сега изиграл добро, наредниот пат ќе изигра уште подобро. Ќе играат различни танци и ќе ги видиме во најразлични светла и ќе биде интересно да видиме кој ќе победи и ќе го усоврши своето танцување. Замерки за Миланка и третиот судија затоа што ги ставиле да судат, а овие поима немаат од судење. Првиот судија најреално ги оцени.

Не знам дали ова беше заради мене зошто се изјаснив кој ми е фаворит,али како и да е ќе си дадам дозвола да ти одговорам.Сега ќе ти објаснам зошто Викторија Лоба е мојот фаворит:Прво,Викторија секад е насмеана и секогаш знае да те расположе.Шо е тоа кога гледав последниот пат една шо играше само се мрште цела емисија не ја видов да се насмее?Сакам весели и ведри луѓе,Викторија дефинитивно е една од нив.Ја сакам многу нејзе,можам да кажам дека според мене таа е Number1 од македонската естрада,може и пошироко.Едноставно знае да направе да биде интересно.Обожавам додека ја гледам.Исто така,морам да нагласам дека е преубава девојката и баш сакам женска ми да биди како неа,и во душа и на лик.Едноставно според мене Викторија Лоба е перфектна.И така,јас сум за неа :)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Не знам дали ова беше заради мене зошто се изјаснив кој ми е фаворит,али како и да е ќе си дадам дозвола да ти одговорам.Сега ќе ти објаснам зошто Викторија Лоба е мојот фаворит:Прво,Викторија секад е насмеана и секогаш знае да те расположе.Шо е тоа кога гледав последниот пат една шо играше само се мрште цела емисија не ја видов да се насмее?Сакам весели и ведри луѓе,Викторија дефинитивно е една од нив.Ја сакам многу нејзе,можам да кажам дека според мене таа е Number1 од македонската естрада,може и пошироко.Едноставно знае да направе да биде интересно.Обожавам додека ја гледам.Исто така,морам да нагласам дека е преубава девојката и баш сакам женска ми да биди како неа,и во душа и на лик.Едноставно според мене Викторија Лоба е перфектна.И така,јас сум за неа :)
Абе сега и мене ми е симпатична Марјана, а Васил со неговото играње ме смее веќе три емисии, ем супер игра, ем има интересни потези. И сега за кого да бидам, за Марјана или Васил? :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Smile

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Абе сега и мене ми е симпатична Марјана, а Васил со неговото играње ме смее веќе три емисии, ем супер игра, ем има интересни потези. И сега за кого да бидам, за Марјана или Васил? :zelen
Ај може во наредните емисии ќе се одлучиш :)