Башка во Кичево... Не стигнуваат во 12ипол. Стигнуваат во 6 наутро. Затоа што немаат начин експресно да ги пренесат. Со комбиња се пренесуваат.Башка во 12 30 се веке излезени новите
Не знам дали си помислила или не само ти дадов информација Ги има на интернет знам. Јас не ги читам така, т.е. јас не ги читам никако не ги купувам за мене. Како и да е, девојката беше нервозна си се испушти на мене со најглупавата реченица што можеше да ја најде затоа и пишав Бог да чува кога објаснив.Но ги има на интернет,а башка не помислив за Кичево,фала на информацијата.
австралиски патриотизам незнам,но убаво си објаснив кои јас ке ги одберам а ке бидат истите од 4500 за 3900ти не си живеела Австралија, не знаеш шо е партиотизам
со тебе имаме друга стратегија, ќе понудиме нешто шо нема да можеш да го одбиешавстралиски патриотизам незнам,но убаво си објаснив кои јас ке ги одберам а ке бидат истите од 4500 за 3900
Дали ке успеете да ме убедите е друга приказна,сега зборувавме за она за кое наводно си мислите дека лугето пасат тревасо тебе имаме друга стратегија, ќе понудиме нешто шо нема да можеш да го одбиеш
Партиотизам или патриотизам? Ова првото ме потсеќа на партии, а не сум баш убеден дека во австралија им е гајле за партиите тука.ти не си живеела Австралија, не знаеш шо е партиотизам