Сакам да кажам/Сакам да прашам

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
И само што мислев да кажам дека нема подебилна емисија од „Прељубници“ и „Све за љубав“ , се појави „Брачни судија“ . (facepalm)
И секако да не ја заборавам „Крв није вода“

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Пост поврзан со Прочка, кај што ве просветлувам, а воедно и си ја искажувам извонредната смисла за хумор преку тврдењето дека мојата супериорна појава никому не простува + смајли за да мислите дека се зезам.
р.ѕ. Овде следи рандом фалба за вкусната сунѓерка на мама.

Одјава.

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
Другар ми прати 5-6 видеа од основно, што сме се снимале како правиме глупости. Не ми се веруваше дека ги зачувал. Кои копиљаци сме биле. Ќе се предозирам од носталгија...

Ех, времиња, безгрижни времиња (не дека денес имам еден куп нерешливи проблеми, ама ај)...

:)

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
СДК
580035_10152672032635065_1900037232_n.jpg

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Мрч mode activated.
Всушност, не ми се мрчи, туку сакам да се жалам.
Онака, ко гревче да се самосожалувам и да си шмрчкам, да ме теши некој, па на крај да си заспијам, за сабајле да биде ко ништо да не било.
Деновиве постојано ми фали нешто недефинирано. Посебно навечер, кога сите светски филозофи можат да ми завидат на темпото со кое ми работи мозокот.
Немам волја и не сакам ништо, а истовремено сакам сè...што и да е тоа сè.
Лицево ми е лом нафрлено. Уметнички може да го наречеме „ѕвездена ноќ“, оти нели, си ги сакаме работите замаскирани во розово, ко газот на Боки во завеса.
Онака, предроденденски мисли. Годините врват, Електро, а ти си уште старата будала.
И не си јака ко што мислиш, и тебе ти треба стапче. За потпора!
Џабе нагласуваш за што, пак звучи погрешно. :eek:
Па и една клоца по задник што ќе ме врати во оваа димензија, зошто, искрено, ме фаќа некој страв.

А дотогаш, во мојов паралелен универзум, кредитот си го истрошив вртејќи по броеви за лекувања и донации.
Прочитај едно - насолзи се - донирај. Па друго, па трето...отиде...Барем за арно нека е.
П во ПМС некогаш значи и Пост, а по сè, мојов изгледа уште долго ќе ме дрма.
р.ѕ. Некој креативен ум дефинитивно треба да дизајнира банкнота во вредност од 102,3 денари со нашава Кока-Кола!
Викам јас имам најрандом мисли во глуво доба.

Пред да се рааааааздени, мислење пиши сиииии, во новиот ден да се избламираш тиииииии. :svirka
Море, и Шекспир станав.
Ај сега Шекспир да легне.

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Мрч mode activated.
Всушност, не ми се мрчи, туку сакам да се жалам.
Онака, ко гревче да се самосожалувам и да си шмрчкам, да ме теши некој, па на крај да си заспијам, за сабајле да биде ко ништо да не било.
Деновиве постојано ми фали нешто недефинирано. Посебно навечер, кога сите светски филозофи можат да ми завидат на темпото со кое ми работи мозокот.
Немам волја и не сакам ништо, а истовремено сакам сè...што и да е тоа сè.
Лицево ми е лом нафрлено. Уметнички може да го наречеме „ѕвездена ноќ“, оти нели, си ги сакаме работите замаскирани во розово, ко газот на Боки во завеса.
Онака, предроденденски мисли. Годините врват, Електро, а ти си уште старата будала.
И не си јака ко што мислиш, и тебе ти треба стапче. За потпора!
Џабе нагласуваш за што, пак звучи погрешно. :eek:
Па и една клоца по задник што ќе ме врати во оваа димензија, зошто, искрено, ме фаќа некој страв.

А дотогаш, во мојов паралелен универзум, кредитот си го истрошив вртејќи по броеви за лекувања и донации.
Прочитај едно - насолзи се - донирај. Па друго, па трето...отиде...Барем за арно нека е.
П во ПМС некогаш значи и Пост, а по сè, мојов изгледа уште долго ќе ме дрма.

Пред да се рааааааздени, мислење пиши сиииии, во новиот ден да се избламираш тиииииии. :svirka
Море, и Шекспир станав.
Ај сега Шекспир да легне.
Седи,петка (bandit)

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
СДК дека оваа сликава што ми е на аватар со спајдермен поза ми е фаворит .. најлудата слика на сред улица - чекајќи такси - насред никаде :D