Сакам да кажам/Сакам да прашам

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Бидејќи знам дека се имам срчкувано со некои луѓе, ги замолувам да ми простат. А на сите кои ми згрешиле, веќе им простив и заборавив за што ми згрешиле. :)

Roxelana

Староседелец
13 март 2013
134
277
1,063
Скопје
Денес ФешнТв ќе ме дружи.. и некоја електро свинг музика во позадина..
За повеќето недела ден за одмор.. додека за мене ден за фантазирање и филозофирање.
Ни самата не сум свесна какви ѓаволести и револуционерни идеи ми текнуваат.
Се смеев додека ја читав книгата, додека ја чешлав косата, додека си го местев вечно несредениот плакар, додека играв пред огледало.. :)
Денес се чувствувам како бесмртник кој има вишок позитивна енергија во себе. Ахх.. колку се сакам ваква ! (inlove)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
Kaко се изнервирав на овај ден.
Сите сакаат се по нивно да биди, е нема така...:frantic
Секогаш гледаш на другите да му погодиш, а на никој не му е гајле дали тебе ти е погодено.

‎...Се додека се љуби.....дотогаш се простува....Љубете,сакајте и простувајте ....!!!!

Имајте убав ден. :svirka

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Да се произнесам по повод празников (via my fb) :

_прочка_биле.gif

Сакам да прашам... А да идам ја у Холандија да работам, да чувам детенце м?! Има боље понуда од тоа за до септември?! :sreken Ем ќе си бидам со дечиња, а деца сакам највеќе на свет, ем ќе си имам смештај, храна, се платено, ем ќе си искачам кога ќе сум си послободна, другарчиња, пријателчиња, пијачки, џоинти... (smoke)

И само што испланирав прошетка до „Маркови Кули“, ова време никакво зафркна се :mad
Замисли јас, мислев ко ќе се стопли со точак да одам до таму, и го пресеков прстот....епа нема возење :)

Ова веќе ги поминува сите граници. Па не знаеме веќе што има во храната...најпрво млеко сега сирењето канцарогени што се откриени до сега, а и уште колку има што не е истражувано. Па преку таквиот...
Ќе земам ќе отидам во планина ќе живеам. Ќе одлегувам домашни животни. Исто така и посадам овошје и зеленчук и житни растенија барем ќе има со што да го храниш добитокот и ќе знаеш што јадеш. Ова веќе нема смисла. Немам зборови.
Ти нормален си?
Мора да купуваш од маркет. што бараш во планина? Ќе си земиш крава, ќе ти дојдат ветеринари и ќе ти речат луда е. Кокошките ќе ти претаат низ двор, а да не ти каќувам какви се растенија никнуваат (канабис).
Фактички производството на здрава храна умре. Од земја која може да извезува здрава храна во светот станавме увозник на се и сешто. (мналку политички ќе ти се види постов) :)

..., претставу Ленче Куманофче,...
речи "Бегалка" да те разбери цела Македонија :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Саладин: Грешев
Некој форумљаш: знам, гледав.

Не дека требаше ова вака, ама тоа е сликата на денешниот ден тука.