Бидејќи знам дека се имам срчкувано со некои луѓе, ги замолувам да ми простат. А на сите кои ми згрешиле, веќе им простив и заборавив за што ми згрешиле.
Сакам да прашам... А да идам ја у Холандија да работам, да чувам детенце м?! Има боље понуда од тоа за до септември?! Ем ќе си бидам со дечиња, а деца сакам највеќе на свет, ем ќе си имам смештај, храна, се платено, ем ќе си искачам кога ќе сум си послободна, другарчиња, пријателчиња, пијачки, џоинти...
Замисли јас, мислев ко ќе се стопли со точак да одам до таму, и го пресеков прстот....епа нема возењеИ само што испланирав прошетка до „Маркови Кули“, ова време никакво зафркна се
Ти нормален си?Ова веќе ги поминува сите граници. Па не знаеме веќе што има во храната...најпрво млеко сега сирењето канцарогени што се откриени до сега, а и уште колку има што не е истражувано. Па преку таквиот...
Ќе земам ќе отидам во планина ќе живеам. Ќе одлегувам домашни животни. Исто така и посадам овошје и зеленчук и житни растенија барем ќе има со што да го храниш добитокот и ќе знаеш што јадеш. Ова веќе нема смисла. Немам зборови.
речи "Бегалка" да те разбери цела Македонија..., претставу Ленче Куманофче,...