Сакам да кажам/Сакам да прашам

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Напорен ден денес.Ама ептен напорен.Од кафе на кафе.Ваму, таму, онаму.Пали кола, барај паркинг иди на кафе, ебавај се со луѓе.Цел ден така ми помина.После 3 гасам телефон утре цел ден спијам.

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Денес е ретко половично досаден ден. |-(

Ме убива диетава. Кризирам за благо, како наркич за пафакање.

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Денес е ретко половично досаден ден. |-(

Ме убива диетава. Кризирам за благо, како наркич за пафакање.

Ме настрви девојката што пишала дека направила чоколадна баклава.
Девојко ќе те зеам за жена, само ти прави чоколадна баклава каква и да е :D

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
СДК сум пуштил торент .. 50 КБ/с макс ... мавам рестарт на рутер .. средувам антена .. 590 КБ/с .. арно му текна .. сеа му го знам лекот :D

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Порано сам гу сакаја прочку заради неколко парчиња сунгерку, претставу Ленче Куманофче,крадење гуме од вулканизери,рипање калавешницу, мрсење дома заради тој што сам се вратија од рипање црн ќумур како прегорен цигански шикер : )

А ск гу сакам прочку заради фамилијаран ручак, неколко чашке ракију, едно до две и пол парчиња сунгерку, флешови од детстфо од моменти од калавешницу...
Људски е да се погреши, пољудски е да се опрости грешка
Хепи прочка ту ол факинг форум( ке ме пцуе Лепа што користу странски муабети, ама ке ми прости днска : )
Простете ако сам нешто згрешија на некога, простено Ви е на сфи ваз..
поздраф нездраф

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Не сум светица, ниту совршена, во секој мој пост може да се најде нешто со кое некој може да е навреден и повреден... затоа искрено барам да ми прости секој на кој нешто сум згрешила (намерно или случајно).

Ви посакувам убав сончев ден. :zelen