Веке кажав,кој си сака нека си дели такви коплименти,немам намера никого да убедувам дали е тоа коплимент или за некого дури и навреда за во првичното запознавање.Имав еден приватен разговор со девојка која ми кажуваше некои искуства со дечковци, и свои и од блиски другарки, и испровоциран од тоа, „сума-сумарус“ го напишав тоа.
Конкретно прашање: Дали јас напишав еве доказ дека користиш сакразам поради тоа „“, а некогаш оддамна си ме убедуваше дека не. И дали ти рече „Да ти го демантирам тоа“. Како можеш да демантираш нешто што јасно го имаш правено. Против правилата е да се прави скрин шот на приватни разговори.
- Дефинитивно е небитно ова, навистина. Ама чим ти беше битно да го демантираш... Вака ќе си се препуцаваме колку да имаме што да збориме, и онака ми е досадна вечерва сам дома.
2. Таа вечер си се кажаа ептен навредливи зборови иако првичната идеа ми беше да отворам мирна дискусија со тебе.
- Можеби ти не си имала намера да навредиш, ама јасно им е на половина форумџии колку знаеш да збориш со двосмислени зборови. Не е важно, ете нека се препише тоа на мојот „болен ум“ како што ми рече еднаш во приватна порака.
3. Е сега за убавите гради на прв пристап. Можеби јас лошо се изразив и лош доем со доби. Моето мислење беше, во првата вечер, откако ќе почнеме конверзација од неколку часа... Да доделам комплимент за надворешен изглед - па и за гради.
Триста људи,триста чуди.
И да,во право си сите форумџии се знаат,и секој на свој начин си ги протолкува работите.
Нон стоп нагласуваш кавги и препуцавања а во сето тоа и ти си учесник.
Никаде нит сум сметала дека се препуцавам со тебе ниту сум те навредила.
Ако е имало некаде навредлив збор од моја страна,верувам дека администрација експресно ке е реагирала.
Но секој човек не од исти работи се навредува како другите.
Некои се до толку свилени што навредени од самите себе си,ја префрлуваат вината врз другите.