Чет муабети (ти реков-ми рече)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Цел ден сме романтични денеска.:)

Еј ти,ти се допагат моите гради? :D
Ма не сакам да знам како се викаш,ти се допагат или не? (facepalm)
Добра каросерија :D
Имам вишак гуртни башка синоќа ставив добри амортизери :DD

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Believe

Активен Член
30 јануари 2013
108
141
43
Мене ми се допага кога има расположени за романтика.
Не сакав да укажам на грешка,туку само да го покажам местото каде што можеме да искажуваме романтичност до бескрај и назад.:)
Океј да знам за друг пат ај сега ќе постирам некои мои видеа кои ги имам направено во твојата тема :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
И јас не гледам причина поради која се обидува да ми ги изврти буквално сите мои разговори.
Исто не гледав причина зошто еднаш оддамна ми спомна деца - никој не и’ го даде тоа право.
И што е најубаво од моја страна. Во ниту еден момент не копирав нејзина реплика. Ги копирав само моите.
П.С. Целта беше да ја демантирам.
Размислив дали да ја демантирам на пвт. Ама членот доволно заслужи од сите претходни реплики кон мене, јавно да покажам што се обидува и како се обидува да изманипулира од незнам каква цел и од незнам каква причина.

Ако горам во пеколот - нека горам :)

Господине Аркантос,скраја да е,немојте да горите,ова е само форум.
Денеска сам спомнавте дека сте оженет како резултат на вашата вештина на заведување,јас само се надоврзав на вашето напишано а вие проценивте дека некој е видовит.
нема да ви речам немојте така,немам право на тоа.
Она што вие го правите после ја вртите работата дека вам ви го прават.И на крај сам си се лутите :)
Не ми смета да копираш што сакаш,секој си е ,,одговорен,,за своите постапки.
Коирајте слободно што сакате,не ми смета.

Од твоја страна секогаш се е најубаво.
Вашите деца кога веке пак сам ги спомнувате не беа за ништо лошо спомнати,вие сами си правите некои акции со вашите размислувања.
Да биде малку појасно,само ти посакав да ги бакнеш од мене за добра нок.
На тоа беше вратил дека не ги бакнуваш од тетка како мене,па нит ти замерив нит ништо.
Ти си нивен родител и ти бираш чие внимание е достојно за нив а чие не е.
Но зошто плачеш наоколу како да некој нешто лошо им направил,навистина не си ми јасен.
Пак ке кажам,да ти се живи и здрави,а исто и ти со нив.
А останатите филмови за што и како ке го протолкуваш постов си е твоја работа.
поздрав

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Господине Аркантос,скраја да е,немојте да горите,ова е само форум.
Денеска сам спомнавте дека сте оженет како резултат на вашата вештина на заведување,јас само се надоврзав на вашето напишано а вие проценивте дека некој е видовит.
нема да ви речам немојте така,немам право на тоа.
Она што вие го правите после ја вртите работата дека вам ви го прават.И на крај сам си се лутите :)
Не ми смета да копираш што сакаш,секој си е ,,одговорен,,за своите постапки.
Коирајте слободно што сакате,не ми смета.

Од твоја страна секогаш се е најубаво.
Вашите деца кога веке пак сам ги спомнувате не беа за ништо лошо спомнати,вие сами си правите некои акции со вашите размислувања.
Да биде малку појасно,само ти посакав да ги бакнеш од мене за добра нок.
На тоа беше вратил дека не ги бакнуваш од тетка како мене,па нит ти замерив нит ништо.
Ти си нивен родител и ти бираш чие внимание е достојно за нив а чие не е.
Но зошто плачеш наоколу како да некој нешто лошо им направил,навистина не си ми јасен.
Пак ке кажам,да ти се живи и здрави,а исто и ти со нив.
А останатите филмови за што и како ке го протолкуваш постов си е твоја работа.
поздрав
Јас прееска дебатирав со тебе иако, воопшто не сакав. Ама ме посочи и реков ајде... било што било форум е, да не се замарам нека се развие дискусија.
И после почна со твојот сарказам и со „(facepalm)“ јас возвратив, и ме демантираше. Твоето демантирање замина во вода кога ти ги копирав тие - и не е важно.
Знаеш? Најмалку е важно, затоа што сите имаме сарказам и се’ тука на форумов. Така си се ослободуваме од сите фрустрации во животов. Само ме нервира кога извртуваш. Еве и сега се обиде да извртиш :)
И тогаш... кога ги спомна децата. Мене ич не ми е проблем да се спомнати. Чим сум кажал дека имам не ми е проблем. Ама ние во моментот се вреѓавме - буквално со скриени зборови. И ти дојде со бакнеж за нив. Малку нелогички и малку чудно - и изреагирав нормално.
Да не се враќаме на назад.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Стоп гледам сум бил цитиран повеќе пати, ама дека ми беше на игнор листа не ми стигаа објави. Ќе одговорам на се’.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас прееска дебатирав со тебе иако, воопшто не сакав. Ама ме посочи и реков ајде... било што било форум е, да не се замарам нека се развие дискусија.
И после почна со твојот сарказам и со „(facepalm)“ јас возвратив, и ме демантираше. Твоето демантирање замина во вода кога ти ги копирав тие - и не е важно.
Знаеш? Најмалку е важно, затоа што сите имаме сарказам и се’ тука на форумов. Така си се ослободуваме од сите фрустрации во животов. Само ме нервира кога извртуваш. Еве и сега се обиде да извртиш :)
И тогаш... кога ги спомна децата. Мене ич не ми е проблем да се спомнати. Чим сум кажал дека имам не ми е проблем. Ама ние во моментот се вреѓавме - буквално со скриени зборови. И ти дојде со бакнеж за нив. Малку нелогички и малку чудно - и изреагирав нормално.
Да не се враќаме на назад.
Ти веке се врати назад,за да отпосле кажуваш да не се ннавракаме.Кој ги превртува сега работите?
Ние сме се врегале буквално?
извини,јас не те врегав а не ни приметив дека ти се трудиш да ме навредиш,сепак фала ти што сега ми кажа за да си знам:)
Ништо мое не замина во вода,се си стои напишано.
Но ако ти имаш проблем со она што е напишано,барајки секогаш скриена намера си е навистина само твој проблем,јас немам ништо со тоа.
Ова (facepalm) мошне ретко го користам,и секогаш ке го користам кога ке сметам дека треба.
Што и како ке побуди кај тебе си е пак навистина твоја работа.

На прв пристап од машко да ми рече дека имам убави гради,лично и нему вака ке му изреагирам (facepalm)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Каде е фактот овде дека нешто си убедуван? :svirka
Иначе нагласениот дел ми се допага.
Имав еден приватен разговор со девојка која ми кажуваше некои искуства со дечковци, и свои и од блиски другарки, и испровоциран од тоа, „сума-сумарус“ го напишав тоа.
Ти веке се врати назад,за да отпосле кажуваш да не се ннавракаме.Кој ги превртува сега работите?
Ние сме се врегале буквално?
извини,јас не те врегав а не ни приметив дека ти се трудиш да ме навредиш,сепак фала ти што сега ми кажа за да си знам:)
Ништо мое не замина во вода,се си стои напишано.
Но ако ти имаш проблем со она што е напишано,барајки секогаш скриена намера си е навистина само твој проблем,јас немам ништо со тоа.
Ова (facepalm) мошне ретко го користам,и секогаш ке го користам кога ке сметам дека треба.
Што и како ке побуди кај тебе си е пак навистина твоја работа.

На прв пристап од машко да ми рече дека имам убави гради,лично и нему вака ке му изреагирам (facepalm)
Конкретно прашање: Дали јас напишав еве доказ дека користиш сакразам поради тоа „(facepalm)“, а некогаш оддамна си ме убедуваше дека не. И дали ти рече „Да ти го демантирам тоа“. Како можеш да демантираш нешто што јасно го имаш правено. Против правилата е да се прави скрин шот на приватни разговори.
- Дефинитивно е небитно ова, навистина. Ама чим ти беше битно да го демантираш... Вака ќе си се препуцаваме колку да имаме што да збориме, и онака ми е досадна вечерва сам дома.
2. Таа вечер си се кажаа ептен навредливи зборови иако првичната идеа ми беше да отворам мирна дискусија со тебе.
- Можеби ти не си имала намера да навредиш, ама јасно им е на половина форумџии колку знаеш да збориш со двосмислени зборови. Не е важно, ете нека се препише тоа на мојот „болен ум“ како што ми рече еднаш во приватна порака.
3. Е сега за убавите гради на прв пристап. Можеби јас лошо се изразив и лош доем со доби. Моето мислење беше, во првата вечер, откако ќе почнеме конверзација од неколку часа... Да доделам комплимент за надворешен изглед - па и за гради.