Се примети дека си "out of the game" подолго време кога спомна дискотека и убаво танцување (во иста реченица).Женет сум 2 години, а заедно со тие две години во врска сум 8
Според мене сето ова што го напиша се од оние најискрено кажано мое помеѓу најинтересните пристапувања до една девојка иако повеќето ќе кажат застарено можеби но јас мислам дека кај некоја девојка ова ако се направи дека ќе упали од проста причина што не е како 98 % што прават како што наведов погореВо времето јас кога освојував девојки, никогаш не одев со тактика да пратам пијачка или да се фалам со новите патики колата итн итн. (Можеби затоа што возев лада, и во џеб немав повеќе од 150 денари)
Шала на страна. Сметам дека праќање пијачка на непозната девојка освен ако не е во некој отмен ресторан каде што можеш да ја пратиш пијачката со некоја порака плус, е чиста навреда за девојката. Исто сметам дека ако ја запали мојата нова кола и моите нови патики... значи е спонзоруша, а таквиот тип на девојки дефинитивно не се за со мене - од проста причина што ми се болва од нив.
Сметам дека би изгледало сосем послатко и поубаво да отидеш и да и’ доделиш комплимент - не вулгарен, не нападен, туку сладок.
Примери:
1. Здогледуваш девојка во кафиќ, потоа од време на време флертуваш со поглед - ама не нападно, одиш до неа, прашуваш дали пречиш ако каже дека не пречиш потоа ќе подадеш рака ќе се претставиш и ќе речеш „Од аголот кај што седам, изгледаше прекрасно, дојдов до тебе да видам дали е само до аголот, ама не било“.
2. Во дискотека, убаво танцување, здогледуваш фраерка, го замолуваш келнерот да ти даде пенкало, одиш до девојката и го подаваш пенкалото и ја замолуваш за автограм со коментар„Сакам автограм од најубавата девојка во локалов“
итн итн
Се примети дека си "out of the game" подолго време кога спомна дискотека и убаво танцување.
Секако, нема ништо лошо во тоа ако си ја нашол вистинската за тебе, ама верувај кога ќе ти кажам дека, as of 2013, ако и пристапиш на девојка според точка 1 или 2, од 100 - 98 ќе те одјебат на најарогантен начин и ќе бидеш окарактеризиран како исклиширан лигуш (без навреда, сериозно). Така стојат работите денес.
Не мора да значи дека баш така стојат работите сепак се работи за години на каква девојка пристапуваш и таа како гледа на работитеСе примети дека си "out of the game" подолго време кога спомна дискотека и убаво танцување (во иста реченица).
Секако, нема ништо лошо во тоа ако си ја нашол вистинската за тебе, ама верувај кога ќе ти кажам дека, as of 2013, ако и пристапиш на девојка според точка 1 или 2, од 100 - 98 ќе те одјебат на најарогантен начин и ќе бидеш окарактеризиран како исклиширан лигуш (без навреда, сериозно). Така стојат работите денес.
Се примети дека си "out of the game" подолго време кога спомна дискотека и убаво танцување.
Има, секако дека има, но тие се повеќе колатерална штета отколку малцинство со право на глас, ако ме разбираш. Многу се побројни сељаците и нафураните шмизли, тие го држат пазарот моментално. На една Марија имаш 98 други девојки (лупам рандом бројки на памет, ама да, мнозинство се) што ќе гледаат на тебе како мутле од друг век. Believe кажа дека зависи од тоа "како таа гледа на работите", е од кај можеш да знаеш кога првпат ја гледаш и не знаеш ништо за неа. Едноставно си играш против статистика која не е во твоја полза, затоа и машките денес запознаваат девојки исклучиво преку посредници (другари, колеги, комшии, роднини) а директниот пристап се избегава. Гордост е во прашање, никој не е глуп да дозволи некоја да си лечи фрустрации врз него. Не дека нема будали што одат по тактика "од сто корпи кај една ќе упали".Е сега за флертувањето. И во мое време имаше да не речам невоспитани девојки што не знаеа на љубезност да вратат со љубезност. Ги има и сега, ќе ги има и од сега, ама сигурно нема да одберам некоја шмизла за да флертувам.
Еве пример Марија стави „Ми се допаѓа“ на постот, што ми дава надеж дека се’ уште има девојки со убави манири, или можеби не?
Има, секако дека има, но тие се повеќе колатерална штета отколку малцинство со право на глас, ако ме разбираш. Многу се побројни сељаците и нафураните шмизли, тие го држат пазарот моментално. На една Марија имаш 98 други девојки (лупам рандом бројки на памет, ама да, мнозинство се) што ќе гледаат на тебе како мутле од друг век. Believe кажа дека зависи од тоа "како таа гледа на работите", е од кај можеш да знаеш кога првпат ја гледаш и не знаеш ништо за неа. Едноставно си играш против статистика која не е во твоја полза, затоа и машките денес запознаваат девојки исклучиво преку посредници (другари, колеги, комшии, роднини) а директниот пристап се избегава. Гордост е во прашање, никој не е глуп да дозволи некоја да си лечи фрустрации врз него. Не дека нема будали што одат по тактика "од сто корпи кај една ќе упали".
Познавав еден ваков дечко кој ми го кажа истото абе ајде што се замарам јас од 100 девојки овој месец кај една ќе упалам шо ...Има, секако дека има, но тие се повеќе колатерална штета отколку малцинство со право на глас, ако ме разбираш. Многу се побројни сељаците и нафураните шмизли, тие го држат пазарот моментално. На една Марија имаш 98 други девојки (лупам рандом бројки на памет, ама да, мнозинство се) што ќе гледаат на тебе како мутле од друг век. Believe кажа дека зависи од тоа "како таа гледа на работите", е од кај можеш да знаеш кога првпат ја гледаш и не знаеш ништо за неа. Едноставно си играш против статистика која не е во твоја полза, затоа и машките денес запознаваат девојки исклучиво преку посредници (другари, колеги, комшии, роднини) а директниот пристап се избегава. Гордост е во прашање, никој не е глуп да дозволи некоја да си лечи фрустрации врз него. Не дека нема будали што одат по тактика "од сто корпи кај една ќе упали".
Има, секако дека има, но тие се повеќе колатерална штета отколку малцинство со право на глас, ако ме разбираш. Многу се побројни сељаците и нафураните шмизли, тие го држат пазарот моментално. На една Марија имаш 98 други девојки (лупам рандом бројки на памет, ама да, мнозинство се) што ќе гледаат на тебе како мутле од друг век. Believe кажа дека зависи од тоа "како таа гледа на работите", е од кај можеш да знаеш кога првпат ја гледаш и не знаеш ништо за неа. Едноставно си играш против статистика која не е во твоја полза, затоа и машките денес запознаваат девојки исклучиво преку посредници (другари, колеги, комшии, роднини) а директниот пристап се избегава. Гордост е во прашање, никој не е глуп да дозволи некоја да си лечи фрустрации врз него. Не дека нема будали што одат по тактика "од сто корпи кај една ќе упали".