Критики за администрацијата

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Веројатно!
Кога сум казнет за непочитување на правила, барам да бидат СИТЕ казнети за непочитување на истите.
Демократија нели? Си ги барам правата ;)

Дечки чил, форум е. Не е крај на светот со казнени или неказнени поени.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and ipopovski

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Во Општи муабети има еден куп теми кои би требало да се префрлат во други, посоодветни форуми.
Пријавив неколку, ама премногу се, ѕирнете си ги :D

The High Commander

Староседелец
2 мај 2012
206
131
1,043
123
Зашто беше избришана мојата тема со анкета, односно споена со тема, со која нема никава врска?

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Зашто беше избришана мојата тема со анкета, односно споена со тема, со која нема никава врска?
Јас ја споив, бидејќи темата, освен анкетата, не се разликува(ше) по ништо од другата.
Воедно си нагасил:
Кој сака може слободно да си каже дали верува или не, но ненавлегувајте во прашањето зошто верува. Значи темата не е дали постои господ и дајте аргументи за или против.
а со самото тоа, освен „Да“, „Не“ и „Не знам“ нема да има дискусија, за разлика од споената тема, каде секој може да каже што е + да се изјасни зошто (не)верува. :)

The High Commander

Староседелец
2 мај 2012
206
131
1,043
123
Јас ја споив, бидејќи темата, освен анкетата, не се разликува(ше) по ништо од другата.
Воедно си нагасил:

а со самото тоа, освен „Да“, „Не“ и „Не знам“ нема да има дискусија, за разлика од споената тема, каде секој може да каже што е + да се изјасни зошто (не)верува. :)
Целата поена беше анкетата. Значи, не ја отворив да има дискусија. Забрането е да има тема каде што се гласа, завршува анкетата и чао?

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Целата поена беше анкетата. Значи, не ја отворив да има дискусија. Забрането е да има тема каде што се гласа, завршува анкетата и чао?
Претходно ја имаше истата тема, која од „Да“ и „Не“, премина во регуларното расправање, одење оф топик и докажување.
Резултатот беа цели три избришани страни, а прифатливите одговори мораа да бидат споени со веќе отворената тема.
Религијата, како и политиката, се теми каде секој за себе е во право, а другиот не, и во тој судир на спротивставености, едноставно е невозможно да не се скршне и да се остане само на чисти, стриктни одговори.
Доколку ти е потребно поради некоја статистика, исконтактирај ме по ПП, па ќе најдеме некој компромис.
Во спротивно, за доброто на форумов, не би да се повторуваат истите последици.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
По колку пати треба да пријавам едно мислење, за да биде истото санкционирано? :^)

• Ми се допаѓа
Реакции: foREVer

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Јест да не ги сакам овие модератори и админи, ама што не сте во право не сте. Копчето за пријавување си функционира перфектно и админот и модераторите си разгледуваат. Пример јас прееска пријавив експресно брзо членот си доби опомена.