Чет муабети (ти реков-ми рече)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
ХАхахахаххаахах !!!!!!!!!!!!!!!!!! Како изгуби Јунајтед јас уште не знам и не можам да верувам, затоа што Реал се отепани, ама тоа е............. јас инаку си навивам за Барса (губи па нека губи јбг), ама секогаш сум антиРеалист ! Knife
Сори систер, али ако беа утепани немаа да им шибнат 2 гола на Јунајтед. :rolleyes: И дај ако се толку јаки што не дадеа гол, туку чекаа Рамос да си даде уште еден автогол :rofl Башка на домашен терен играа. (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Според мене Реал е подобар тим од Манчестер Ј. во моментов и реално е што победи. Посакувам Јувентус-Милан финале :sram
Лајков ти беше за првиот дел, за финале Реал - Јувентус би било доста интересно. :zelen

• Ми се допаѓа

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Лајков ти беше за првиот дел, за финале Реал - Јувентус би било доста интересно. :zelen
Знам, само посакувам да е Милан, за да му вратиме за финалето на пенали и што е послаб противник од Реал (nod)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Реал си тепа заслужено и поштено : )
само мноо строго брат, одма црвен, јез да беше висок старт и опасна нога, али Нани не га бш виде куде иде на топку противнички
играч, тој е тој, спорт е такфа страф
Марија честитам ти још едн пут : )*

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Според мене Реал е подобар тим од Манчестер Ј. во моментов и реално е што победи. Посакувам Јувентус-Милан финале :sram
лајков е за финалето.... пошто ги мразам Милан :D а иначе Јувентус сакам да бидат први :p

• Ми се допаѓа
Реакции: Solstice

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Сори систер, али ако беа утепани немаа да им шибнат 2 гола на Јунајтед. :rolleyes: И дај ако се толку јаки што не дадеа гол, туку чекаа Рамос да си даде уште еден автогол :rofl Башка на домашен терен играа. (facepalm)
даааааа со црвен? :eek абе ајдеееее

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Најјако финале Реал Баерн : )
А според мене сакам да ги виду Дортмунд у финале, протиф било кога, Јуве например : )

• Ми се допаѓа