Чет муабети (ти реков-ми рече)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Ех Змајче, Змајчее. Секој што е антиреалист ти е пријател изгледа. :zelen Бујрум радување.:zelen Леле, Рамос која какана фаца е. :mad Што нејќе сега некој манчестеровец да си шутне автогол. :giggle

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Кога читам вака на отворен чет за фудбал разговори се осеќам како 13-то прасе...Па јас никогаш во живот не сум следела фудбал ниту пак ќе следам :D

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Кога читам вака на отворен чет за фудбал разговори се осеќам како 13-то прасе...Па јас никогаш во живот не сум следела фудбал ниту пак ќе следам :D
хаха не се секирај и ја многу не ги следам. Следам само резултатот и чекам гол да падне. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Срдечен поздрав до навивачите на Јунајтед шо се смееа на сметка на Челси. Далеку стигнавте. (wasntme)
За да е појако, ваш човек ве предаде, мухахахахаха. Уствари чекај, двајца. Роналдо го заборајв. :D

Посебен поздрав до парвати, заради ова:
smeker и Марија то су срца два... hh Шалу се : )
Aбе ви што мислесте, такој л'сно ке га победите Јунајтед, као демек кец у кец а ? : )
Па Јунајтед не е Челзи бре : )
Пола работа е завршена, пола ке се довшри на петти, ке виите, кец у кец и три плус :gjavol
Секако дека Јунајтед не е Челси, и да сака не може да биде.

А сега во стилот на Пирс Морган, MWAH.

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Срдечен поздрав до навивачите на Јунајтед шо се смееа на сметка на Челси. Далеку стигнавте. (wasntme)
За да е појако, ваш човек ве предаде, мухахахахаха. Уствари чекај, двајца. Роналдо го заборајв. :D

Посебен поздрав до парвати, заради ова:

Секако дека Јунајтед не е Челси, и да сака не може да биде.

А сега во стилот на Пирс Морган, MWAH.
Јас сум за Јувентус и не ми беше важно кој ќе победи, ама единствен бев во друштвото што тврдев дека Реал ќе победи и оди понатаму...
СДК Ако одеше Манчестер понатаму, полесно ќе му беше на Јувентус :svirka

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
На форум си искажувам маката а на останатите кои ме опкружуваат со нив сум затворена...

Јбг стресови од испити,страв да не положам, да не ме караат моите... ми се присоберуав и пукнам..Ми недостигаат и некои личности кои се далеку а не можам да ги видам :/

Малку ми фали мене,но во глобала сето тоа од минатото што ме мачеше помина.:)

Ако форумов ти е еден вид издувен вентил од секојдневието, тогаш користи си го како таков.:)
Нели сите сме со различна намера тука.
А што си мисласт другите, тоа си е нивен проблем.
Немаш зошто да се правдаш.:sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: street_chic and ZmajChe

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
ХАхахахаххаахах !!!!!!!!!!!!!!!!!! Како изгуби Јунајтед јас уште не знам и не можам да верувам, затоа што Реал се отепани, ама тоа е............. јас инаку си навивам за Барса (губи па нека губи јбг), ама секогаш сум антиРеалист ! Knife

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21 and Marchisio