е људи као што знаемо Јунајтед иде даље, али прво мора да се глеа на телевизор за да се поверуе у тој : )
a телевизор имаш колор, после елезди ли беше елцеде елкасета или елплоча hahaha
сакам да кажу да се соберено и да глеамо фузбал празник за очи
колега куде и да е ке рипне у тафче ке каже да, ке се жени hahah шалу се ке ме смени, ама он се мноо предомислуе, близнак у хороскоп : ) hahahah Кој е ЗА собиранку ???
стара екипа знам плус минус ке се соберемо а за нови... не се срамете бе маму му е*у, доите да глеамо Јунајтед Реал
...поише Јунајтед
Gallery? Имаат простор за повеќемина во едно купче така да нема да се сегрегираме
Кој бе Траблка?! Неможе да ме замени мене никој бе алооооу Идеме у вторник, кај сакате, кога сакате после 5, ради вас се мењам со колешката за да бидам прва и да дојдам Галери незнам кај е ни шо е ни какво е, и после јас сум ти била од Скопје, ама јбг не искачам по такви места у Скопјево многу многу. Така да ако викате дека е добро место тогаш е добро место Ајде јавуј те се резервирајте кој и да резервира (тоа не значи дека е Трабл у никој случај) и да се собереме, да се видиме, мислам дека редно време беше веќеМарија биднала Траблка : ) haha
aaaaaaa Trouble куде е ? ми фали тој член hh : )
Колегата ми рече ДА : ) hah
Jутре доваѓам, сфе ке се изнадоговоримо до јутре, има време, што вика Аристократ здравје само : )
негооо знам дека имаше заинтересираност пред некое време за помасовну собиранку
знам дека и Trajche сакаше да дојде, па братче ако си слободан јутре изволте, не за друо да видимо кој е поразвиен hahahahha
Значи ја сам јутре сигуран