Собиранки.... (договарање - тука)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ја измеѓу сто денара hh Сто посто накуде осмдесе ке дојду : )
Кец чиз : )

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
е људи као што знаемо Јунајтед иде даље, али прво мора да се глеа на телевизор за да се поверуе у тој : )
a телевизор имаш колор, после елезди ли беше елцеде елкасета или елплоча hahaha
сакам да кажу да се соберено и да глеамо фузбал празник за очи
колега куде и да е ке рипне у тафче ке каже да, ке се жени hahah шалу се ке ме смени, ама он се мноо предомислуе, близнак у хороскоп : ) hahahah Кој е ЗА собиранку ???
стара екипа знам плус минус ке се соберемо а за нови... не се срамете бе маму му е*у, доите да глеамо Јунајтед Реал
...поише Јунајтед :p

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
е људи као што знаемо Јунајтед иде даље, али прво мора да се глеа на телевизор за да се поверуе у тој : )
a телевизор имаш колор, после елезди ли беше елцеде елкасета или елплоча hahaha
сакам да кажу да се соберено и да глеамо фузбал празник за очи
колега куде и да е ке рипне у тафче ке каже да, ке се жени hahah шалу се ке ме смени, ама он се мноо предомислуе, близнак у хороскоп : ) hahahah Кој е ЗА собиранку ???
стара екипа знам плус минус ке се соберемо а за нови... не се срамете бе маму му е*у, доите да глеамо Јунајтед Реал
...поише Јунајтед :p

и овој пат да резервираме некаде, за да не талкаме од место на место..

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Gallery? Имаат простор за повеќемина во едно купче така да нема да се сегрегираме

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Марија биднала Траблка : ) haha
aaaaaaa Trouble куде е ? ми фали тој член hh : )

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Марија биднала Траблка : ) haha
aaaaaaa Trouble куде е ? ми фали тој член hh : )
Кој бе Траблка?! ]:) Неможе да ме замени мене никој бе алооооу :cool: Идеме у вторник, кај сакате, кога сакате после 5, ради вас се мењам со колешката за да бидам прва и да дојдам ;) Галери незнам кај е ни шо е ни какво е, и после јас сум ти била од Скопје, ама јбг не искачам по такви места у Скопјево многу многу. Така да ако викате дека е добро место тогаш е добро место :D Ајде јавуј те се резервирајте кој и да резервира (тоа не значи дека е Трабл у никој случај) и да се собереме, да се видиме, мислам дека редно време беше веќе (hug)
Ајде поздраФ нездраФ и си јааааа :sreken

• Ми се допаѓа

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Колегата ми рече ДА : ) hah
Jутре доваѓам, сфе ке се изнадоговоримо до јутре, има време, што вика Аристократ здравје само : )
негооо знам дека имаше заинтересираност пред некое време за помасовну собиранку
знам дека и Trajche сакаше да дојде, па братче ако си слободан јутре изволте, не за друо да видимо кој е поразвиен hahahahha
Значи ја сам јутре сигуран

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo and Trajche

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Колегата ми рече ДА : ) hah
Jутре доваѓам, сфе ке се изнадоговоримо до јутре, има време, што вика Аристократ здравје само : )
негооо знам дека имаше заинтересираност пред некое време за помасовну собиранку
знам дека и Trajche сакаше да дојде, па братче ако си слободан јутре изволте, не за друо да видимо кој е поразвиен hahahahha
Значи ја сам јутре сигуран

Сакам, али само викенд ми одговара, а веќе го сменивте ритамот преку недела се собирате само :D Али ај ќе виде во скоро време...инаку убав помин на сите ;)

• Ми се допаѓа