Евровизија

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
убо де, стално исто па исто, нам ништо не ни чини
како еднаш не застанавме сите заедно
На ова ке застанеме,еден ако речи дека ова чини јас гола низ форумО ке шетам.
На мајка Есма ли оваа и го направија,со ова дефинитивно и Стево ке се преврти (worried)
Конечо ке бидеме единствени дека ова не ни се допага на сите, и како резултат на тоа ке имаме најдобар резултат :showoff

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
  • Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Јас само се прашувам зошто едноставно не се откажеме и да не настапуваме веќе на Евровизија АМАН! |-(

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Според мене певлива е, има ритам, можеби нема одлична музичка поткованост меѓутоа ова се бара за евровизија.
Јас ја подржувам и сметам дека со добар сценски настап (танц), екцентричноста на Есма, нејзиниот глас како и гласот на Лозано може да биде нешто : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Работата е што на Еворивија не се одбира најдобра песна. Однапред се знае победникот, се е тоа политички поврзано. Имало многу безвезални песни што победиле, ама тоа е.

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
На ова ке застанеме,еден ако речи дека ова чини јас гола низ форумО ке шетам.
На мајка Есма ли оваа и го направија,со ова дефинитивно и Стево ке се преврти (worried)
Конечо ке бидеме единствени дека ова не ни се допага на сите, и како резултат на тоа ке имаме најдобар резултат :showoff
а кој им направил нешто со сила?
не морале да прифаќаат ни да одат на Евровизија
шо воопшто ѝ спотребала Евровизијата на Есма?
а овој Лозано некако ми е многу антипатичен, некоја бледа и лоша копија на Тоше
ама тоа е друга приказна.
ги одбрале, ја склепале песната, ќе одат, ќе ја испеат и ќе си се вратат назад
ко за на Евровизија ептен е тамам, шо би се рекло - за тие пари толку
арна е, нека им е со среќа
мене ми е смачено од истите филмој секоја година
немора цел свет да нѐ разбере дека очите си ги вадиме по дома
така да, УБА Е :D

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
мене ми е смачено од истите филмој секоја година
немора цел свет да нѐ разбере дека очите си ги вадиме по дома
морат овде да се надоврзам- ко шо сме македонци претпоставувам дека војниците на Самоил сами си ги извадиле очите.

Туку он топик- песнава за на евросонг е поглупа од Драган Вучич, Амди Бајрам, Јанко Бурек, Боки 13 и Зоки Фаци- сите заедно. Како за австралиски пазар ми изгледа да е праена, ќе им се допаднит на нашиве од дијаспорана (империја империја најмоќна сила на земјава ваууу:igra...:rofl хармонијава ќе ги kilovat vkoski).
А пак текстов пак колку е безвезен како Азис и Малина од Бугарија да им го пишеле.
За вокални способности шо да искритикувам- овој Лозаноски убо завиват одвреме на време, пробвит ко Тоше да звучит ама 3 скали подолу е, а Есма пак ко ќе се распиштит како на електрична столица да ја седнале.

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
морат овде да се надоврзам- ко шо сме македонци претпоставувам дека војниците на Самоил сами си ги извадиле очите.

Туку он топик- песнава за на евросонг е поглупа од Драган Вучич, Амди Бајрам, Јанко Бурек, Боки 13 и Зоки Фаци- сите заедно. Како за австралиски пазар ми изгледа да е праена, ќе им се допаднит на нашиве од дијаспорана (империја империја најмоќна сила на земјава ваууу:igra...:rofl хармонијава ќе ги kilovat vkoski).
А пак текстов пак колку е безвезен како Азис и Малина од Бугарија да им го пишеле.
За вокални способности шо да искритикувам- овој Лозаноски убо завиват одвреме на време, пробвит ко Тоше да звучит ама 3 скали подолу е, а Есма пак ко ќе се распиштит како на електрична столица да ја седнале.
ко шо реков, за на Евровизија е таман :D

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
И ја, ко шо реков. за евровизија е таман. Ама и ѓубре од песна е. Јбг, ствар укуса :D
ама не прајме муабет дали чини песната ко песна
туку дали чини песната ко песна за на Евровизија
ако земиш дека и самата Евровизија е дупка во вода, тогаш шо поќе да прајме муабет

ама ние ко да очекуваме кузнај шо од таа Евровизија, па секоја година полемики до сто и едно и назад
тие шо чинат од државава ни, светот ги знае и без Евровизија

мене ми е мака оти стално истото го прајме
кај и да испраќаме некој го испраќаме со мајтапи
ако напрај нешто, после забораваме и го креваме до небеса
ама ако не напрај ништо уште толку ќе го дотолчиме

сега Калиопи ја фалиме оти на сцена била нај нај
беше, не велам не
ама колку мајтапи паднаа на сметка на нејзиниот англиски пред тоа?

Била Евровизија, чудно ми чудо
шо се мене тиче нека ги праќаат најлошите пеачи со најглупите песни, секоја година
и нека си знаат дека за нивната Евровизија ние сметаме така и толку - не ќе фрламе бисери на губриште :D

супер е песната
спотот уште посуперски :igra
и Аце мора да е во фокус
за инает бе, па нека си пукнат од мака :D