Зашто бре девојки се сликате по WC-а? Зашто сквернавите такво место?
Рекламираат плочките на вцто...
![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
duck face
И еве ти 200 лајкови
![Јазиче :p :p](/images/emoji/tongueout_animated.png)
Иде самоубиец во кафана и му вика на келнерот :
- Дај една чаша млеко :3
Oва со млекото хит стана
Зашто бре девојки се сликате по WC-а? Зашто сквернавите такво место?
Љубаф не, не бш букфална, него некој полајт облик од љубаф : ) нешто као привлачност, нешто као симпатија, нешто као ах фалиш ми виртуелно... нешто као се навикнаф на тебе : )Љубов преку интернет?
Чиста илиузија на мислите и манипулација на чувствата..
Испробано и докажано.
Ајт со здравје..
Љубов преку интернет?
Чиста илиузија на мислите и манипулација на чувствата..
Испробано и докажано.
Ајт со здравје..
Не другар ми, не се сложувам со тебе овој пат.Љубаф не, не бш букфална, него некој полајт облик од љубаф : ) нешто као привлачност, нешто као симпатија, нешто као ах фалиш ми виртуелно... нешто као се навикнаф на тебе : )
Испробано и докажано : ) hh
Тоа е првично затоа што интернетот води кон идеализирање на ликот. Чистотата на интернет е поголема отколку во реален свет, зборовите се бираат, чувствата се градат врз база на нив. Дури и пријателството на интернет не е оноа вистинско, освен ако предтоа го имаш запознаено ликот во живо. Љубовта, онаа која сепак вродува и плод подоцна, е невозможна да се базира само на интернет врска.Не другар ми, не се сложувам со тебе овој пат.
Чувствата се изманипулирани од фантазијата, и желбата за љубов.
Се е тоа масло на мислите.
Не постои љубов преку интернет,
жалосно но вистинито.
Симпатија да, желба за дружење и другарство.
Но не и љубов.
Љубов е таа реалната..
Ај да не филозофирам,и забегавам на оваа тема,попаметно ќе биде да си бркам работа.
Lena многу љубави се роделе преку интернет...Онакви какви што зборуваш...Вистински...
Не биди песимист
Чао Фејсбук...
чај од камилица, на очите ќе си стаиш сварен изладен, на памуче и ќе си легниш и ќе ги одмарашСДП некој лек за болки на очите поради недоволно сон?