И сега ќе дојдеш ти со Smile ?!Smile ај дојди и ти на собиранка
Ти бе преваро, не доаѓаш?! не нас'ска ние да се соберем и сега не не дружиш а? Ц ц ц... какви шиткачи иаме на форумов значи, просто да не ти се веруваИнтересна утакмица е, ако не им повеќе да се собираме.
Ако сакаш да дојдеш и да не дружиш цело време ајде бујрум ако не ич не доаѓај ама најсериозно, шо ќе доеш на пола саат и ќе си идеш, боље и ич да не доаѓаш... Погоре мислам дека пиша Саладин дека во 8 ипол се чекаме кај соборна, така да ако доаѓаш биди таму А кај ќе бидеме незнам...а каде ќе одите, каде ќе се чекате???
можно е да наминам, сепак срце не ми дава да не ве ѕирнам
се разбира сама не ја пуштам , ние доаѓаме во пакет само да не бидам на работа тој денИ сега ќе дојдеш ти со Smile ?!
А нели ти самиот даде идеја за у среда а не за у вторник?! Чуден си ми сега некако ама ај, ти си знаеш...Малце касниш. Си заминав од Скопје кај 1 часот така да оваа собиранка од мене ништо. Да кажеше 2-3 саата порано можеби ќе останев и ќе ви праев друштво.
Не не,за вторник он даде идеја,заради МиланА нели ти самиот даде идеја за у среда а не за у вторник?! Чуден си ми сега некако ама ај, ти си знаеш...
Ај бе јас се сум испомешала, да тибамНе не,за вторник он даде идеја,заради Милан
You're not counting on me ?Тоаш како што вика Редхед, во 20 и 30 пред соборна и после идеме накај буњаковец.
Yo nigga or whut?You're not counting on me ?