Така ќе го преоптовари серверот со непотребни слики кои ќе ги гледаат само одреден број (максимум 10 души). Не кошта ништо да ја аплоадираш на надворешен сервер и да ја линкуваш во конверзација.Прикачи да се стави во приватните пораки.
Така ќе го преоптовари серверот со непотребни слики кои ќе ги гледаат само одреден број (максимум 10 души). Не кошта ништо да ја аплоадираш на надворешен сервер и да ја линкуваш во конверзација.Прикачи да се стави во приватните пораки.
не ми е за слика, за останати работи ми е (вклучувајќи .rar архиви). Океј нвм.Така ќе го преоптовари серверот со непотребни слики кои ќе ги гледаат само одреден број (максимум 10 души). Не кошта ништо да ја аплоадираш на надворешен сервер и да ја линкуваш во конверзација.
Па исто е де, ќе биде корисно само за неколку души во конверзацијата т.е. не е исплатливо.не ми е за слика, за останати работи ми е (вклучувајќи .rar архиви). Океј нвм.
Тоа е веќе проблем поврзан со тебе и пристап до Фејсбук.Се појавува ова:
хм можеби.Тоа е веќе проблем поврзан со тебе и пристап до Фејсбук.
Во план е ова, идејата е еднаш на 365 дена.Самите да си го менуваме псевдонимот (корисничкото име) на одреден период (доколку сакаме)
не би било подобро на 180?Во план е ова, идејата е еднаш на 365 дена.