Андерс Беринг Брејвик, тој од Норвешка. Ако се сеќаваш што уби незнам колку невини луѓе.кој е опасниов??прв пат го гледам а ме интересираа ставрно има страшна фаца
![]()
Шо да глеаш, овие од Арсенал само фаулираат, овие од Баерн редат голчиња, а во позадина (на Емирати!) се слуша „БАЕРН, БАЕРН, БАААААААЕЕЕЕЕЕРННННН!“Кој малер сам, фаќам на работу арену кец а тамо дааф Порто Малага
Глеа ми се Арсенал Баеееееееееееееееернннннннннннннннннннннннннннннннн
Мислу дека бесфа 76, ама не сам сигуранАндерс Беринг Брејвик, тој од Норвешка. Ако се сеќаваш што уби незнам колку невини луѓе.
Ауу даа ми текна..епа тогаш воопшто не си оф-топик во другата темаАндерс Беринг Брејвик, тој од Норвешка. Ако се сеќаваш што уби незнам колку невини луѓе.
Фала : ) знам дека си за Баерн од Џермани, овуј сезону сте незапирливи у БундесШо да глеаш, овие од Арсенал само фаулираат, овие од Баерн редат голчиња, а во позадина (на Емирати!) се слуша „БАЕРН, БАЕРН, БАААААААЕЕЕЕЕЕРННННН!“
Накратко тоа е.![]()
Па добро гледам сите ставаат нилски коњови, змии, бубачки некој, па некако со мојот пост се почувствував ептен аут, ама мораше да биде ставенАуу даа ми текна..епа тогаш воопшто не си оф-топик во другата тема![]()
Веројатно дека никој во моментот не се сетил на него а далеку од тоа дека не го заслужува тоа место..Па добро гледам сите ставаат нилски коњови, змии, бубачки некој, па некако со мојот пост се почувствував ептен аут, ама мораше да биде ставен![]()
Ќе видиме.Фала : ) знам дека си за Баерн од Џермани, овуј сезону сте незапирливи у Бундес
Ноер изјавија дека е досадно да се брани за Баерн, вика како да не ни игра : )
Ja иначе од Бундес сам за Дортмунд, следеќу сезону ке ви гу зеемо титулу, џабе и Пеп : )