Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не реков дека треба да бидам пофален во моите теми , сакав да кажам дека ако не ти се свиѓа темата немораш да напишиш дека ти е глупа , иначе јас не одлучив за тоа дека ти мрчиш заедно со Бобо познати сте со тоа по форумов . Не ни побрав да ми протш миличка , а незнам како си сватила дека ме тешат пофалните зборови . :)
Поздрав назад . :)
Не напишав дека темата е глупа малечко,убаво си пишува дека ми е најглуп виц.
Како што сме ние,односно јас позната по мрчењето,не сакам кога коментираш со мене директно да мешаме и трети луге,но тоа си е твое право,исто така можам слободно да кажам и дека ти си познат по барањето тапкање по рамо.
Но нема да кажам така оти тоа се детски констатации и правење групации,туку ке напишам дека мене лично ми имаш оставено таков впечаток.
Слободно сфати го како мрчање што за мене тоа претставува најглуп виц.
А никаде не напишав дека ти побара да ти биде простено,туку едноставно ти е простено што уште од мало не се трудиш да бидеш флексибилен за секакви критики туку си желно само за пофалби :)

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Не напишав дека темата е глупа малечко,убаво си пишува дека ми е најглуп виц.
Како што сме ние,односно јас позната по мрчењето,не сакам кога коментираш со мене директно да мешаме и трети луге,но тоа си е твое право,исто така можам слободно да кажам и дека ти си познат по барањето тапкање по рамо.
Но нема да кажам така оти тоа се детски констатации и правење групации,туку ке напишам дека мене лично ми имаш оставено таков впечаток.
Слободно сфати го како мрчање што за мене тоа претставува најглуп виц.
А никаде не напишав дека ти побара да ти биде простено,туку едноставно ти е простено што уште од мало не се трудиш да бидеш флексибилен за секакви критики туку си желно само за пофалби :)
Хе-хе , кога си толку голема , зрела и имаш многу други паметни работи за правење (не се сомневам ) зошто ме цитираш и си се занимаваш со мене , и јас кажувам дека тоа е твоја работа ама сепак нагласувам пошто ете јас сум мал според тебе . Иначе ти слободно мрчи си , јас само забележав . :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Хе-хе , кога си толку голема , зрела и имаш многу други паметни работи за правење (не се сомневам ) зошто ме цитираш и си се занимаваш со мене , и јас кажувам дека тоа е твоја работа ама сепак нагласувам пошто ете јас сум мал според тебе . Иначе ти слободно мрчи си , јас само забележав . :)
Никаде не напишав колку јас се сметам за зрела,а ако те навредува и она мало,извини тука неможам да ти помогнам,од мене си помало доста и неможам поинаку да те наречам.
Во постовите употребуваш работи ко да сум ги напишала а не сум но сепак тоа си е одлика на твоја култура и темперамент,не ти замерувам,ниту пак ке продолжам да негирам,слободно пишувај си се што ке те орасположи и охрабри:)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
вештер еден, така збориш дека не си ме видел гол ... :svirka
Боље гол него статива : )
еве ичера тај ебана статива на Нанита ме бутна на лишче, кец у кец алоооо а не само кец, ааа више не играм сфој тим на лишче

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Облека за работа или работна облека?! (wasntme) melpomena не ми иде некако ни тоа .Деловна облека баш убаво ми звучи:zelen
Истото го кажав миличка,затоа побарав помош од нашите лектори,и не ми оди офф топик таму :D (hug)

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Истото го кажав миличка,затоа побарав помош од нашите лектори,и не ми оди офф топик таму :D (hug)

Бизнис облека? (wasntme) Или може, облека за на работа. Ама така пак би опфаќала било каква работа, а во темава станува за посериозна работа, со поелегантна облека. Абе добро си е, деловна облека најдобро објаснува за каква станува збор. (think)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Selma

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Бизнис облека? (wasntme) Или може, облека за на работа. Ама така пак би опфаќала било каква работа, а во темава станува за посериозна работа, со поелегантна облека. Абе добро си е, деловна облека најдобро објаснува за каква станува збор. (think)
Најдобро,но не е македонски.
Иначе ако гледаме така доста наслови би звучеле поинаку на англиски,или пак на шпански ептен сипатично :D ако не друго,ке е несокејдневно :D
како и да е,најбитно е да се сфати поентата на темата а таа итекако е добро доловена.

• Ми се допаѓа
Реакции: DarkPassenger

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
секогаш кажуам вој пат СДП....зар е можно цела година да ти стој потписот и никој ни да го примети ни прочита, а сеа одеднаш на модераторите им засметало?:^)
и сеа ќе си плачам за 2та казнени поени ебАГО:place
Е нема веќе анархија,си се знаат правила на форумов,за еден месец ќе ти се тргнат тие казнени ајде не плачи мила моја:zelen

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change

Се извинувам што ќе бидам оф - топик до болка, но само што го прочитав насловов ми текна на нешто.
Anders-Bering-Brejvik.jpg

- најопасното ЖИВОТНО за кое имам слушнато.
кој е опасниов??прв пат го гледам а ме интересира :D а ставрно има страшна фаца :D