Wait what .. am I blind or what ? 20ти ? Lemme see my распоред.И јас прашуем онака процедурално. Биват или небиват?
Како бе ништо ја за џабе ли се тепав таму а работа да бидам слободна утре за утакмицава Ќе е збереме бре сакам да ве упознаам људи Ајде давајте предлози кај би не собрало 7-8 луѓе и накај колку ќе се собереме?!Значи ништо од собиранкава за Милан - Барса шо ја планирав.
Ајде ондак следен пут.
Почитувани колеги пратеници почитуван претседател,се јавив процедурално да кажам дека имам во план да се појавам на оваа собиранка но сепак да го дадам мојот глас дека ќе присуствувам е неизвесен а причината е дека секогаш знае да се испречи нешто во последен момент.Е па се турам у списакот тоаш, да се чекаме кај сорбона, овај де соборна? Или може универзална?
Да ги тагнам Redhead и Aristokrat вака процедурално?
Пред собранието или владата?Почитувани колеги пратеници почитуван претседател,се јавив процедурално да кажам дека имам во план да се појавам на оваа собиранка но сепак да го дадам мојот глас дека ќе присуствувам е неизвесен а причината е дека секогаш знае да се испречи нешто во последен момент.
90% сум ЗА но ете нека се земе со мала резерва.
Би сакал да се чекаме пред собранието на РМ.