You are very welcome.хахха ми научи распоред а??
олуеј после 11ипол на форум : )))
А се слушнав јас со Саладин претходно, ама одбро, фала што мислиш на мене :Р
You are very welcome.хахха ми научи распоред а??
олуеј после 11ипол на форум : )))
А се слушнав јас со Саладин претходно, ама одбро, фала што мислиш на мене :Р
Си ме тагнала мене и цели 4 реда ти заминале јабана. Среди си тоа.Тууу бре таман мислев дека некој ќе може да ме замени во организирање собиранки ама отиде јабана собиранкава ко што можам да заприметам Тоа е, јбг, сакала ја ил нејќела, ќе морам да се вратам во улогата на организатор Ајде да видиме сега кој, што, како и кога може да се собере parvati брат нареден викенд нешто да направиш?! Или немора да е викенд, може и преку неделатаман кај мене ќе спиеш Jackal до кога си, до кога не си во Скопје?! Foxboro јас лично и персонално би го поканила ако сака да дојде да не дружи и да спие и он кај мене |o$y(|-|0$0(|@l Ти дете кај си, што си?! За овие што сме си стандард мислам дека горе доле сите ќе си дојдеме, једино да дадат другиве 2-3 дена предлог па да видиме јас, @Farfalla и @Redhead како сме со смени па да се склопиме некако сите заедно во еден ден Уф, се уморив И уште нешто де, тие што до сега не биле а сакаат да дојдат се добредојдени нели @Marchisio @Шмекси @Sofija и тако даље и тако ближе. Ајт останете ми поздравени па се надевам ќе се собереме у брзо време
Па ти, како да не ми отиде се јабана коа штракнав само шифт и цел ред со бројки го држев до крај Ме мрзи да средувам во овие доцни часови, али фала на инфо кога може да сметам на тебе на собиранкаСи ме тагнала мене и цели 4 реда ти заминале јабана. Среди си тоа.
Јас на 17ти доаѓам за Ск .. и си бегам на 29ти.
Никад нема да ме тагнеш ако држиш бројки .. па до крај. Зошто ? Оти имам во никот и две букви.Па ти, како да не ми отиде се јабана коа штракнав само шифт и цел ред со бројки го држев до крај Ме мрзи да средувам во овие доцни часови, али фала на инфо кога може да сметам на тебе на собиранка
Добредојден си и у тему и на собиранку брат : )Ние што сме нови членови и што не знаеме никој од форумов, по се изгледа не сме добредојдени во темава
Ние што сме нови членови и што не знаеме никој од форумов, по се изгледа не сме добредојдени во темава