Собиранки.... (договарање - тука)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Тууу бре таман мислев дека некој ќе може да ме замени во организирање собиранки ама отиде јабана собиранкава ко што можам да заприметам :) Тоа е, јбг, сакала ја ил нејќела, ќе морам да се вратам во улогата на организатор :cool: Ајде да видиме сега кој, што, како и кога може да се собере ;) parvati брат нареден викенд нешто да направиш?! Или немора да е викенд, може и преку неделатаман кај мене ќе спиеш ;) Jackal до кога си, до кога не си во Скопје?! :rolleyes: Foxboro jас лично и персонално би го поканила ако сака да дојде да не дружи и да спие и он кај мене ;) @|o$y(|-|0$0(|@l Ти дете кај си, што си?! За овие што сме си стандард мислам дека горе доле сите ќе си дојдеме, једино да дадат другиве 2-3 дена предлог па да видиме јас, Farfalla и Redhead како сме со смени па да се склопиме некако сите заедно во еден ден ;) Уф, се уморив (:| И уште нешто де, тие што до сега не биле а сакаат да дојдат се добредојдени нели (hug) Marchisio Шмекси и Sofija и тако даље и тако ближе. Ајт останете ми поздравени па се надевам ќе се собереме у брзо време (hug)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Тууу бре таман мислев дека некој ќе може да ме замени во организирање собиранки ама отиде јабана собиранкава ко што можам да заприметам :) Тоа е, јбг, сакала ја ил нејќела, ќе морам да се вратам во улогата на организатор :cool: Ајде да видиме сега кој, што, како и кога може да се собере ;) parvati брат нареден викенд нешто да направиш?! Или немора да е викенд, може и преку неделатаман кај мене ќе спиеш ;) Jackal до кога си, до кога не си во Скопје?! :rolleyes: Foxboro јас лично и персонално би го поканила ако сака да дојде да не дружи и да спие и он кај мене ;) |o$y(|-|0$0(|@l Ти дете кај си, што си?! За овие што сме си стандард мислам дека горе доле сите ќе си дојдеме, једино да дадат другиве 2-3 дена предлог па да видиме јас, @Farfalla и @Redhead како сме со смени па да се склопиме некако сите заедно во еден ден ;) Уф, се уморив (:| И уште нешто де, тие што до сега не биле а сакаат да дојдат се добредојдени нели (hug) @Marchisio @Шмекси @Sofija и тако даље и тако ближе. Ајт останете ми поздравени па се надевам ќе се собереме у брзо време (hug)
Си ме тагнала мене и цели 4 реда ти заминале јабана. Среди си тоа.

Јас на 17ти доаѓам за Ск .. и си бегам на 29ти.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Си ме тагнала мене и цели 4 реда ти заминале јабана. Среди си тоа.

Јас на 17ти доаѓам за Ск .. и си бегам на 29ти.
Па ти, како да не ми отиде се јабана коа штракнав само шифт и цел ред со бројки го држев до крај :D Ме мрзи да средувам во овие доцни часови, али фала на инфо кога може да сметам на тебе на собиранка ;):*

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

mashkodete

Истакнат Член
11 февруари 2013
59
25
118
Ние што сме нови членови и што не знаеме никој од форумов, по се изгледа не сме добредојдени во темава :zelen

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Па ти, како да не ми отиде се јабана коа штракнав само шифт и цел ред со бројки го држев до крај :D Ме мрзи да средувам во овие доцни часови, али фала на инфо кога може да сметам на тебе на собиранка ;):*
Никад нема да ме тагнеш ако држиш бројки .. па до крај. Зошто ? Оти имам во никот и две букви.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ние што сме нови членови и што не знаеме никој од форумов, по се изгледа не сме добредојдени во темава :zelen
Добредојден си и у тему и на собиранку брат : )
Само изрази жељу и читај упутсфа од Траблку , тој е тој ; )

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble and Марија

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје

Добродојдени се сите членови на црно бело форум - така и ти : ))
Следи кога е наредна собирранка и се гледаме : )))

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
И ја неможу овј, итс мај брдеј : )
Ја би на 5 , али знам дека ке сакате и до тк, ако можу ке дојду, ако не здравје бе братче : )