Собиранки.... (договарање - тука)

Рушен

Активен Член
22 октомври 2012
181
124
43
Значи ништо од собиранкава за Милан - Барса шо ја планирав.
Ајде ондак следен пут.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Значи ништо од собиранкава за Милан - Барса шо ја планирав.
Ајде ондак следен пут.
Како бе ништо ја за џабе ли се тепав таму а работа да бидам слободна утре за утакмицава :D Ќе е збереме бре сакам да ве упознаам људи :sreken Ајде давајте предлози кај би не собрало 7-8 луѓе и накај колку ќе се собереме?! ;)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ја се још тепам за на петти : ) мора да попушти колега
Значи на петти март среда е ја планирам да дојду и да праимо собиранку, веќ знаете ваљда, ама ја да си потсету ситуацију
Марија сто посто ке дојде, Саци такоѓе, е ск сакам да дојдете и ВИ сфи што сакате : ) hh

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија and Trouble

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Е па се турам у списакот тоаш, да се чекаме кај сорбона, овај де соборна? Или може универзална?
Да ги тагнам Redhead и Aristokrat вака процедурално?

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Е па се турам у списакот тоаш, да се чекаме кај сорбона, овај де соборна? Или може универзална?
Да ги тагнам Redhead и Aristokrat вака процедурално?
Почитувани колеги пратеници почитуван претседател,се јавив процедурално да кажам дека имам во план да се појавам на оваа собиранка но сепак да го дадам мојот глас дека ќе присуствувам е неизвесен а причината е дека секогаш знае да се испречи нешто во последен момент.
90% сум ЗА но ете нека се земе со мала резерва.
Би сакал да се чекаме пред собранието на РМ.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Почитувани колеги пратеници почитуван претседател,се јавив процедурално да кажам дека имам во план да се појавам на оваа собиранка но сепак да го дадам мојот глас дека ќе присуствувам е неизвесен а причината е дека секогаш знае да се испречи нешто во последен момент.
90% сум ЗА но ете нека се земе со мала резерва.
Би сакал да се чекаме пред собранието на РМ.
Пред собранието или владата?
Пошо има неписмена раја и меша поими.

И во колку часот?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Људи ја се извињаам сосема изумив, денес сум на роденден. А утре на другово дерби да идеме, да се издоговориме натенане вечер?