The_Mayor последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред неколку секунди Mila Kunisпоследен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред 16 минути
абе нешто си погодил, нешто си футналThe_Mayor последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред неколку секунди Mila Kunisпоследен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред 16 минути
мислев се откажа од менеабе нешто си погодил, нешто си футнал
alba последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред 6 минути
ZmajChe последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред неколку секунди - Незнам како превтасуваш сегде .
MountainMan последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред неколку секунди
@Шмекси последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред 41 минути
alba - За малцеее ми избегаа !!! (и таа беше во конверзација: )
немој бе така ете предмалку го утрдивме матичаротхахахаха ај вака кое ти е логично? кој со кого да праи муабет?![]()
а ти немаш друга работа и водиш евиденција???![]()
Па сигурно не праевте муабет вие сами женскитехахахаха ај вака кое ти е логично? кој со кого да праи муабет?![]()
а ти немаш друга работа и водиш евиденција???![]()
хахахахахахах !!! ќути ќе добијам уште една опомена после шо праиме.. и мене ми се нафрлија, очигледно паѓам многу во очи хихинемој бе така ете предмалку го утрдивме матичаротсекој со секого си параи муабет
![]()
хахахахахахах !!! ќути ќе добијам уште една опомена после шо праиме.. и мене ми се нафрлија, очигледно паѓам многу во очи хихи![]()
не е од неа :/и тебе ох бе срце
нема нема штом на дотичната и објасни зш е најлош модератор![]()