јас си имам отворено конверзација со наслов "мемоарите на еден мајор"...и тука си пишувам, а другиве си мислат дека им се пуштам на женските онлајн- пфффф.axaaaa![]()
хахаха меѓу другите даааZmajChe последен пат беше виден како: Учествува во конверзација, пред неколку секунди
Да не пишиш со мене ти женска ?![]()
леле одговорот што го добиМила Кунис. Јас сум казнет со 3 поени поради вакви постови, зошто ти не си?
Да ми се исуши јазикот што си прекршив ветување.
да видам дали поминало гласањетоThe_Mayor последен пат беше виден како:Го разгледува профилот на alba, пред неколку секунди![]()
манијачиште знаеш дека сите се негативни уште од кога му се заканив на парвати да пишува литературнода видам дали поминало гласањетокога ќе видам шо ќе видам- истакнат член хахахаха,.... јоктур модератор
Баш ме интересира како поминало гласањето и колку има негативни гласови....кога ќе ја слушнам статистиката, има во темана испукајте се да се изнасмеам.
а одкога ме нарече манијачиште, добив инспирација јас да се предложам модератор во подфорумот Секс...и ти да бидиш вечно банирана и неедуцирана за секс, односно да запечиш ко тавче каобојско во пределот меѓуножен.манијачиште знаеш дека сите се негативни уште од кога му се заканив на парвати да пишува литературно![]()