The_Mayor последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред неколку секунди Mila Kunisпоследен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред 16 минути
абе нешто си погодил, нешто си футналThe_Mayor последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред неколку секунди Mila Kunisпоследен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред 16 минути
мислев се откажа од менеабе нешто си погодил, нешто си футнал
alba последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред 6 минути
ZmajChe последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред неколку секунди - Незнам како превтасуваш сегде .
MountainMan последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред неколку секунди
@Шмекси последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред 41 минути
alba - За малцеее ми избегаа !!! (и таа беше во конверзација : )
немој бе така ете предмалку го утрдивме матичарот секој со секого си параи муабетхахахаха ај вака кое ти е логично? кој со кого да праи муабет?
а ти немаш друга работа и водиш евиденција???
Па сигурно не праевте муабет вие сами женските , а иначе водам евиденција , да . Ја одржувам темава .хахахаха ај вака кое ти е логично? кој со кого да праи муабет?
а ти немаш друга работа и водиш евиденција???
хахахахахахах !!! ќути ќе добијам уште една опомена после шо праиме.. и мене ми се нафрлија, очигледно паѓам многу во очи хихинемој бе така ете предмалку го утрдивме матичарот секој со секого си параи муабет
хахахахахахах !!! ќути ќе добијам уште една опомена после шо праиме.. и мене ми се нафрлија, очигледно паѓам многу во очи хихи
не е од неа :/и тебе ох бе срце
нема нема штом на дотичната и објасни зш е најлош модератор