Јас им го честитам денот на заљубените на сите што се вистински заљубени, а јас сеа да се заљубам идам во шпоретот за да си направам едно добро кафе зашто имам многу за учење, вечер нема да се спие по се изгледа ![Кафенце :kafe :kafe](/images/emoji/coffee_animated.png)
![Кафенце :kafe :kafe](/images/emoji/coffee_animated.png)
нека ни е муце... па до година и во живо да си го честитамеS.B. Нека ни е честит денот на вљубените срце![]()
она му сме офф топик и ако не ти е тешко де одговориМорам да ти одговорам ?![]()
немој бе со цуци ке те види parvati дeka ми се обракаш такаЦуци денес е ден на љубовта само смајлиња пуштам, расположен сум![]()
оди да си избришеме онаму мислењата ке треба да се расправам после со администрацијава
Познанства да, сакам да ширам, пријателства не верувам дека може да бидат успешни, посебно стекнати на ваков начин. RL си е едно, Виртуелна Реалност си е друго. Башка ве знам некој и знам од други што кажале, голем дел не сте такви како што се претставувате.
Реално гледано да знаете некој од тука што трици си имате изедено позади грб, мислењата ќе ви бидат далеку подруги...
Бре секаде да се умеша бре.Бре колку ми се свига постов бре.![]()