Го барам д-р Arkantos да закажам преглед,многу пациентки се презадоволни од сеансите кај него![Зелен :zelen :zelen](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :zelen :zelen](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ми дадоа отказ... Жалам, можам само на приватно да те прегледамГо барам д-р Arkantos да закажам преглед,многу пациентки се презадоволни од сеансите кај него![]()
Ааааа не јас сакам кај Веснето само никаде на друго место,а и ти приватно работиш а мене скапо ми е јас само со плаво-зелени картони кај иматМи дадоа отказ... Жалам, можам само на приватно да те прегледам![]()
Епа тогаш ургирај за да ме вработи пак, и јас со задоволство ќе те примам како мој ВИП клиентАаааа не јас сакам кај Веснето само никаде на друго место,а и ти приватно работиш а мене скапо ми е јас само со плаво-зелени картони кај имат![]()
Јас одма ќе уригирам , ако треба со глад ќе штрајкувам само да се вратиш на работа ама не знам колку ќе има успех,пошто ти си даде оставкаЕпа тогаш ургирај за да ме вработи пак, и јас со задоволство ќе те примам како мој ВИП клиент![]()
Ама ме тераа без плата да работамЈас одма ќе уригирам , ако треба со глад ќе штрајкувам само да се вратиш на работа ама не знам колку ќе има успех,пошто ти си даде оставка.
ам шо потпиша в договороАма ме тераа без плата да работамЗатоа поднесов оставка...
Ма не црно така се бупнав ни договор ни нишо.ам шо потпиша в договоро
ам шо се пикаше ебаго...оти јас не се пикнавМа не црно така се бупнав ни договор ни нишо.