Го барам д-р Arkantos да закажам преглед,многу пациентки се презадоволни од сеансите кај него
Ми дадоа отказ... Жалам, можам само на приватно да те прегледамГо барам д-р Arkantos да закажам преглед,многу пациентки се презадоволни од сеансите кај него
Ааааа не јас сакам кај Веснето само никаде на друго место,а и ти приватно работиш а мене скапо ми е јас само со плаво-зелени картони кај иматМи дадоа отказ... Жалам, можам само на приватно да те прегледам
Епа тогаш ургирај за да ме вработи пак, и јас со задоволство ќе те примам како мој ВИП клиентАаааа не јас сакам кај Веснето само никаде на друго место,а и ти приватно работиш а мене скапо ми е јас само со плаво-зелени картони кај имат
Јас одма ќе уригирам , ако треба со глад ќе штрајкувам само да се вратиш на работа ама не знам колку ќе има успех,пошто ти си даде оставка .Епа тогаш ургирај за да ме вработи пак, и јас со задоволство ќе те примам како мој ВИП клиент
Ама ме тераа без плата да работам Затоа поднесов оставка...Јас одма ќе уригирам , ако треба со глад ќе штрајкувам само да се вратиш на работа ама не знам колку ќе има успех,пошто ти си даде оставка .
ам шо потпиша в договороАма ме тераа без плата да работам Затоа поднесов оставка...
Ма не црно така се бупнав ни договор ни нишо.ам шо потпиша в договоро
ам шо се пикаше ебаго...оти јас не се пикнавМа не црно така се бупнав ни договор ни нишо.