,,Лечење на сите болести'' кај Весна

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ова од гинеколошки или од психолошки аспект.
Оти сте го измешале чатот на сегде низ темите незнам како да се наместам за да ме прегледаш :D
Само Седни, и не мрдај.
Чувај ги ноџињата прекрстени. Не гледам на тоа поле :)

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Ова другиов доктор алудираш на мене?
Не, не, нема кој да има кој да ми прави папарацо фотки ако се убие таа..
Само благо ќе препорачам повеќе искрени насмевки за melpomena и се’ ќе биде во ред :)

не алудирам на тебе колега, нели веќе не работиш тука? :D

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
е ај...нека чуе Весна ова, болницава без нас не може да и опстои а таа не сака ни плата да ни дава, срамота...
Абре... Ќе ги наошкаме сите пациенти да штрајкуваат за ние плата да имаме... и ќе попушти Веснето - ќе нема избор :)

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Сара.13

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Абре... Ќе ги наошкаме сите пациенти да штрајкуваат за ние плата да имаме... и ќе попушти Веснето - ќе нема избор :)
гласам за да ве вратат .. психијатаров е закон .. ако не ќе напраам нова болница и ќе ве вработам (да видам како работи весне на закани) :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13 and Arkantos

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Хахахаха докторката Офболи е зафатена денес. Чисти по дома. Има слободен ден. А вие не се карајте. Сите сте вратени на позиција а пари паааа заработете од пацинетите. Од еден пациент по 509 денари а за поголеми услуги по 1000 денари. Картони не примаме :) парите кој што заработи негово е. И де не се прајте демек без вас немало болница. А чија беше идеата? А ? Ај да чујам :)